hola

L’equip del CREVE afronta la celebració de l’ElectroCat amb il·lusió. Després de mesos dedicant hores i hores al disseny i la construcció del seu vehicle elèctric, es mostren satisfets amb la feina feta i estan desitjant participar a la prova de la qual són amfitrions tot i que són prudents i en principi aspiren a finalitzar-la. L’equip està format pel Toni Ruiz, el Marc Ricart, el Marc Jodar, l’Abdel Lahmidi i el Sergi Franch, que pilotarà el monoplaça, capitanejats pel Daniel Muñoz i amb el suport del Vicente González. Ens trobem amb ells el 4 de juny al taller de l’Edifici de Desenvolupament Local i ens atén el capità qui, en nom dels seus companys, destaca que són equip motivat i ben avingut que es mostra satisfet amb l’experiència, tant pel coneixement com per la recompensa que els suposa veure en funcionament el vehicle que han construït.Què significa per a vosaltres participar en aquest projecte?
De moment, ha estat una experiència sobretot de coneixement; jo tenia una mica d’experiència en cotxe elèctric però no la majoria de l’equip, aleshores hem tingut una presa de contacte directe amb les bateries, de veure com funcionen, el connexionat del vehicle i altres aspectes però sobretot amb la part mecànica perquè encara que tots som estudiants mai la veus tant en detall quan estàs rebent formació com quan l’estàs manipulant al taller.

Com es va formar l’equip del CREVE?
L’Ajuntament va fer una crida a tot al poble demanat a qui volia participar al projecte i al principi es van presentar bastants. Van fer una selecció de personal i vam quedar unes quinze persones aproximadament, però durant aquest temps alguns l’han anat deixant i ens hem quedat uns set. Som els que estem més motivats i ens agrada més el projecte i els que li estem dedicant hores i hores.

Quantes hores li dediqueu?
Doncs al principi vam començar venint al taller dos dies a la setmana, que era la idea, però ara venim tots els dies i fins i tot algun cap de setmana. No hem fet el càlcul però aquest darrer mes hem vingut unes quatre hores al dia... o sigui (riu) moltes hores.

Se us veu molt motivats.
Sí, al final la gent es motiva, ens agrada el projecte tot i que si no tens suport és més complicat, però quan veus que la gent et dona suport, segueix treballant, dona idees, s’implica i hi ha una activitat, al final tires endavant.

També se us veu un equip ben avingut.
Sí, tenim una relació molt cordial i sempre fem les típiques bromes... Això al final és el més important perquè si no se’t fa molt pesat i també fa que el temps passi més ràpid al final.

Quina ha estat la major dificultat que us heu trobat?
Ara ja ho tenim tot més encarrilat i les idees més clares, però al principi vam tenir molts problemes perquè teníem la idea de fer tot el cotxe de nou i el tema del xassís era per a nosaltres complicat fins que va aparèixer el Marc, que sabia soldar alumini i el va poder fer. A partir d’aquí, vam poder tirar endavant amb la construcció del vehicle ja que teníem una idea més clara i nocions de com fer-ho. Ens han sorgit dubtes, és clar, però rumiant ha anat sortint la cosa.

Quin objectiu us marqueu per a aquest dissabte?
Veient el palmarès de l’equip del CREVE i el temps que hem tingut per dissenyar i construir el vehicle el que volem és acabar la prova, perquè fins ara l’equip del CREVE no ha pogut fer-ho i el que busquem és acabar, poder puntuar i ser un equip més que ha participat i l’any vinent depenent de com vagi aquest es buscarà guanyar o no.

Com valoreu l’experiència?
De moment molt bé, tot i que al principi va ser una mica estressant, vam passar una etapa que pensàvem que no arribavem0, que es complicava la construcció del vehicle, però ara que ja s’està acabant i que just fa una estona que hem provat a començar a empènyer el cotxe i hem vist com realment funcionava tot el que hem estat treballant durant aquest temps, la valoració és molt bona. És una mica la recompensa de la feina i això ens fa estar contents.


Foto: L'equip del CREVE que participa aquest dissabte a l'ElectroCat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres entrevistes

Eiden Gael: “Es tracta d’entendre que les persones són persones i ja està. Falta formar en la diversitat”
Eiden Gael: “Es tracta d’entendre que les persones són persones i ja està. Falta formar en la diversitat”

  Dins de la programació de la campanya Estima com vulguis creada per visibilitzar el Dia Internacional [ ... ]

Antonio Pérez:
Antonio Pérez: "Hem de cuidar i ajudar el jovent i la policia té una part de responsabilitat en això"

L’1 de novembre de 2006 es van desplegar els Mossos d’Esquadra amb una comissaria de districte a [ ... ]

"Mirem al futur amb il·lusió, però alhora amb preocupació perquè arribin relleus"

La Jove Orquestra de Santa Perpètua de Mogoda (JOSPeM) celebra aquest any el seu desè aniversari. [ ... ]