hola

La Festa Major 2023 ha estat marcada per la bona acceptació ciutadana de la renovació del programa i per la gran participació en els actes realitzats. El programa es va tancar ahir amb una de les novetats que va ser un Castell de focs amb una part inicial d'espectacle realitzat per drons. Gràcies a aquests aparells de Floch Drone Art Barcelona el públic congregat al parc Central va poder veure un missatge de cura del planeta en el qual es van poder veure animals, flora però sobretot va agradar molt l'escut de Santa Perpètua.

Ahir dilluns va ser el dia amb més novetats ja que a més d'aquest espectacle final, també es va estrenar el Bingo Musical, l'Escape room del MTIV i el torneig de futbol sala de Festa Major. Aquesta activitat juntament amb la Lil CAM +14 eren les noves activitats pensades per al públic adolescent. Els balls golfos van tenir tan de seguiment que es pot dir que s'han recuperat.

El divendres 1 de setembre no va ser el millor dia, perquè durant el pregó visual van haver-hi problemes tècnics i perquè aquella nit es va haver de suspendre el programa previst de Deskoncerts. Un problema de seguretat en l'estructura de l'escenari va ser el motiu. La nit de dissabte amb el concert te The Tyets, la Policia Local calcula que van ser unes 9.000 persones les assistents. Una gran assistència també van tenir la resta d'actuacions dels Deskoncerts, les Nits de Versions i de tributs, els concerts vermuts, les havaneres, el concert de Festa Major i els balls amb orquestra.

Els concursos de paelles amb 26 participants i el Travessa la bassa amb sis no van fallar tampoc en un diumenge de festa major. Molta participació també van registrar la jornada d'inflables a la piscina i les festes d'animació infantil. El Correfoc del grup de Diables també va ser molt seguit per la ciutadania, així com les sardanes i la 13a Nit del vídeo perpetuenc que va omplir el teatre del centre.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha destacat la gran afluència de públic, l'èxit de la renovació de la programació i l'aposta per caps de cartell.

La festa va finalitzar amb un castell de focs amb un espectacle previ de drons. Segons els comentaris copsats i les reaccions del públic, Solà considera que aquesta fórmula ha satisfet a la majoria.

L'alcaldessa Isabel Garcia, en el seu pregó institucional, va afirmar que aquesta és "la festa de l'alegria, de la il·lusió i del retrobament" i va agrair als membres de les comissions de Festa major i de Deskoncerts, a les entitats, a les empreses i als comerços i al personal de l'Ajuntament que han fet possible aquests cinc dies festius a Santa Perpètua.


Foto: Els drons van agradar la ciutadania que es va concetrar al parc Central / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

'La nit del peix kiwi' és la proposta d’Efímera per a aquest dissabte
03 Maig 2024 11:36 - Redacció'La nit del peix kiwi' és la proposta d’Efímera per a aquest dissabte

La nit del peix kiwi és la propera obra que es podrà gaudir a la Sala Telers dins de la programació [ ... ]

L'Agrupació Sardanista celebra aquest diumenge el 86è Aplec de Santa Perpètua
03 Maig 2024 10:52 - RedaccióL'Agrupació Sardanista celebra aquest diumenge el 86è Aplec de Santa Perpètua

L'Agrupació Sardanista de Santa Perpètua celebra el 86è Aplec de la Sardana el diumenge 5 de maig. [ ... ]

Aquest divendres s'inaugura l'exposició Tres passes, d’Elias Colomé
03 Maig 2024 09:50 - RedaccióAquest divendres s'inaugura l'exposició Tres passes, d’Elias Colomé

L’artista Elias Colomé inaugura avui divendres 3 de maig a les 20 hores a la Sala d’Exposicions [ ... ]