hola

L'Agrupació Sardanista de Santa Perpètua celebra el 86è Aplec de la Sardana el diumenge 5 de maig. Durant la jornada, que tindrà lloc al Bosc de la Torre, s’estrenarà una sardana composta per Marc Timón.

La programació començarà a les 9 hores amb la celebració de la missa del sardanista a l’Església Parroquial. Un cop finalitzat l’ofici religiós, a la plaça de Francesc Macià, la cobla Jovenívola de Sabadell interpretarà les sardanes Toc d’oració, de Pep Ventura i L’Aplec, de Genís Sala.

L’Aplec es desplaçarà al bosc de la Torre on a partir de les 11 del matí, les cobles Jovenívola de Sabadell, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Marinada interpretaran un total de divuit sardanes. A partir de les 16 hores, també al bosc de la Torre, les agrupacions interpretaran dinou peces més. L’Aplec finalitzarà amb la interpretació conjunta de les tres cobles d’Espurnes perpètues. També se celebrarà el concurs de colles improvisades amb obsequis per a totes les colles participants.

L’Agrupació Sardanista recorda que si el temps ho permet hi haurà barbacoes on poder preparar el dinar. En cas de pluja, l’Aplec se celebraria a la Porxada dels Drets Humans.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista Santa Perpètua, Mercè Alsina, ha explicat que la sardana de Marc Timón que s'estrenarà no és cap encàrrec de l'entitat sinó d'una altra. Alsina ha apuntat que és probable que el compositor estigui a l'Aplec.Alsina espera que la ciutadania perpetuenca respongui i aquest any l'assistència sigui semblant a les d'abans de la pandèmia.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista anima a assistir a l'Aplec i a col·laborar econòmicament a canvi de números per als setze sortejos que s'hi faran al llarg de la jornada de diumenge.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

'Solar', de Mos Maiorum, és l'aposta d'Efímera aquest dissabte
17 Maig 2024 11:35 - Redacció'Solar', de Mos Maiorum, és l'aposta d'Efímera aquest dissabte

El proper espectacle d’Efímera serà Solar, aquest dissabte 18 de maig a la Sala Telers, una creació [ ... ]

El grup de teatre Tàndem representa per última vegada 'Un cop a l’any'
17 Maig 2024 09:52 - RedaccióEl grup de teatre Tàndem representa per última vegada 'Un cop a l’any'

El Grup de Teatre Tàndem representarà l’obra Un cop l’any aquest diumenge 19 de maig al Teatre [ ... ]

El MTIV se suma a la celebració del Dia Internacional dels museus
16 Maig 2024 10:05 - RedaccióEl MTIV se suma a la celebració del Dia Internacional dels museus

El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) se suma a la celebració del Dia Internacional dels [ ... ]