hola

Welcome, Guest
Benvingut!

TOPIC: Sobre els fets de maig

Sobre els fets de maig 10 years 8 months ago #1

El passat mes de maig, l'actual ICV i els seus aliats de PCCA van protagonitzar una trista i lamentable situació de falta de democràcia participativa contra el moviment del 15M local. Segurament les companyes del 15M no ho han fet tot bé, i han pogut cometre errors en alguns moments, però no mereixen en absolut els insults i la falta de respecte que han tingut i estan tenint per part d'ICV i la PCCA.

M'agradaria recordar als polítics de l'actual equip de govern que mentre ells tancaven fa 2 anys un acord per repartir-se el poder amb sous de més de 3.500 euros, a més de col·locar alguns companys de partit com a càrrecs de confiança amb sous similars, per tot just marxar no sé si de vacances o a la platja, perquè no se'ls va veure el pèl; els companys del 15M varen acampar al nostre ambulatori durant quasi 2 mesos protestant per les retallades socials i sanitàries al nostre municipi, a la vegada que recollien signatures contra el tancament de l'ambulatori i contra els desnonaments, i plantejaven una radicalitat democràtica envejable en molts conceptes diàris de la nostra vila.

M'agradaria recordar als militants i governants d'ICV i de PCCA que quan diuen que ningú té legimitat per interrompre i parlar al ple municipal, arribant a denunciar judicialment, i fotre fora de la Casa de la Vila en aquella persona que gosi fer-ho, amb l'excusa de que ells són el Govern i es troben legitimats per fer-ho, que els 3 partits de govern tenen poc més del 20% del Cens Electoral, llavors, per què 3 partits que amb prou feines passen del 20% del Cens Electoral no poden deixar parlar a la resta de la població, gairebé un 80%, sobre una problemàtica tan greu com són els desnonaments i el fet de que la gent perdi casa seva, essent expulsada i denigrada de la seva llar, de quina democràcia parlem?

Recorden els militants d'ICV i PCCA, i sobretot aquest darrer partit que en el passat ells van realitzar actuacions molt més contundents i potser lamentables, fins i tot alguna vegada gairebé arribant a les mans, entre simpatitzants i militants d'ambdós partits quan uns governaven i els altres estaven a l'oposició?

Recorden aquests dos partits suposodament d'esquerres que governen amb la dreta més reaccionària de la història, que més ha retallat en el nostre Estat del Benestar en els darrers anys? Amb dues persones regidores de CiU que ja sembla que tinguin el contracte indefinit de "polític assegut a la poltrona" amb sou de 3500 euros mensuals, i amb els seus 10 anys de regidors governant primer amb uns, després amb els altres, i després sant tornem-hi amb els primers que d'aquí ningú em treu...

Recorden el seu ideari polític i programàtic on suposadament prometien que els plens serien participatius i oberts per a les persones i les organitzacions del municipi? Per què a d'altres pobles del nostre voltant les diferents associacions i fins i tot, persones a títol individual, poden fer preguntes al Ple i en aquí no és possible? Per què fins i tot, les mocions que presenta l'oposició política i diferents associacions del nostre municipi són boicotejades repetidament a l'antidemocràtica Junta de Portaveus i no arriben al Ple per debatre's? De què tenen por, del debat i la participació?

Massa preguntes, per a uns governants que seuen en unes butaques i poltrones massa, massa còmodes...

Salut i Llibertat!!!

Robert Morral (La Florida) 21 d'agost de 2013
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.071 seconds