hola

Welcome, Guest
Benvingut!

TOPIC: Aclariment a el PCCA

Aclariment a el PCCA 10 years 10 months ago #1

En relació als fets ocorreguts, abans del començament del ple del 30 de maig , el PCCA fa un article a l'anterior informatiu (491) on emet comentaris tendenciosos. Quan parla de "l'actitud violenta de persones que van intentar imposar-se per la força hagi estat encapçalada , entre altres, per la representant d'ERC al Consell Municipal de Benestar Social (CMBS)" crea confusió. Jo soc la persona a qui es refereixen i quan vaig assistir al Ple va ser com a membre del 15m. És veritat que faig de representant per a aquest partit al CMBS, és un favor que faig a una persona d'ERC. Però tal com vaig dir als membres d'aquest partit i també en la constitució del CMBS (ha de constar en acta), no soc membre d'ERC. Aquest partit té a bé proposar com a representants, en els diferents consells que hi ha al poble, a les persones que consideren que coneixen en profunditat els temes que es tracten. Per tant, he de pensar, que si no es parla de mi com a membre del 15m, és per un intent de culpar a ERC, que no va tenir res a veure en els fets ocorreguts. Què pocs arguments té el PCCA quan tracta de manipular la informació als ciutadans.
A continuació comenta que qualsevol persona que vulgui ser atesa pels Serveis Socials ha de demanar hora a la/el treballadora/or social. En el cas de la família que viu a la casa ocupada i que, deixem-ho clar, van accedir a aquesta amb claus, és cert que van anar a parlar amb els responsables de Serveis Socials i d' Alcaldia. Aquests, però, els van comentar que o deixaven la casa o no hauria ajuts econòmics i laborals, ho sé perquè estàvem presents diferents membres del 15m, grup al qual m'adscric. Quan a una persona la posen en aquesta disjuntiva, sincerament no torna més .
També podria parlar de la incongruència d'altres dues declaracions que apareixen en el mateix informatiu on el tinent d'alcalde de Benestar explica que les ajudes s'ha de sol·licitar a Serveis Socials i després s'atorguen... (pag. 4 part superior en negreta) i que tenen el pressupost que tenen i no poden assolit tot el que voldrien (pag 4 part inferior). És potser una publicitat enganyosa de cara al ciutadà?

Iolanda Granados (Centre Vila) 17 de juny de 2013
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.082 seconds