La selecció catalana de futbol femení sub-16 ha empatat aquest matí (0-0) amb Andalusia. Les dues futbolistes perpetuenques que formen part de la selecció, Ariadna Mingueza i Paula Jiménez, han estat titulars.

El partit s'ha disputat al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro de Santa Perpètua, que, avui i demà, acull la segona fase del Campionat d'Espanya de futbol femení de les categories sub-16 i sub-18.

A la primera part, Catalunya ha enviat dos xuts al pal. Paula Jiménez també ha disposat d'una bona ocasió per marcar. No obstant això, al descans, s'ha arribat amb el marcador d'empat a zero. A la segona part, Catalunya ha dominat clarament davant d'una Andalusia que s'ha tancat al darrere. Les catalanes no han pogut traduir en gols la seva superioritat.

Demà, a les deu del matí, Catalunya s'enfrontarà a la Rioja. En la primera fase, Catalunya va guanyar un partit i va empatar un altre.

D'altra banda, Ariadna Mingueza ha estat convocada per participar amb la selecció espanyola sub-16 en un torneig que es disputarà entre els dies 13 i 18 de febrer a Anglaterra. Espanya jugarà dimecres contra Escòcia; divendres, contra Anglaterra i diumenge, contra Dinamarca.

0
0
0

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]