El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 a 2 i manté la seva bona ratxa. David Rubio va fer el primer gol en transformar un penal al minut 12. De seguida, els visitants van empatar.

A la segona part, Eric va marcar el 2 a 1, però el Vilanova va tornar a empatar gràcies a un penal. En el tram final, Julen va marcar el gol de la victòria.

El Santa Perpètua és tercer amb 49 punts i el proper cap de setmana jugarà al camp del cuer, l’Atlètic del Vallès.

Victòria del femení

D’altra banda, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va guanyar el cap de setmana al camp del cuer, el Pueblo Nuevo 2002, per 0 a 5 amb dos gols de Zaira, un d’Irene, un de Judith i un d’Alba. El Santa Perpètua és quart amb 50 punts i dissabte rebrà la visita de l’Olímpic de la Garriga, que és tercer amb 55.

0
0
0

03 Maig 2024 09:14 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua suma la divuitena victòria de la temporada contra el Premià de Dalt

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge el Premià de Dalt per 77 a 71. El [ ... ]

La UCF Santa Perpètua guanya al camp del cuer
02 Maig 2024 10:00 - RedaccióLa UCF Santa Perpètua guanya al camp del cuer

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 1 a 4 al camp del cuer, l'Atlètic [ ... ]

El primer equip del CH Santa Perpètua guanya a la pista del Mollet
02 Maig 2024 09:28 - RedaccióEl primer equip del CH Santa Perpètua guanya a la pista del Mollet

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va guanyar dissabte a la pista del Mollet per [ ... ]