Club Hoquei Santa Perpètua

El sènior del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va guanyar dissabte per 2 a 0 el Masies de Voltregà. Els perpetuencs es mantenen una jornada més en primera posició després de derrotar el segon classificat en un partit molt igualat.

Els visitants van sortir molt forts i Adrià va haver d'esforçar-se al màxim sota pals per evitar encaixar gols. A més, durant la primera part es va espatllar un dels patins d'Eloi, que no va poder tornar a la pista fins després del descans.
Els primers 25 minuts van acabar amb empat a zero. A la represa, els de Santa Perpètua van jugar millor. Després d'un parell de pals del Masies de Voltregà, el marcador es va estrenar al minut 10 amb un gol de Joel. El mateix Joel va fer el 2 a 0 cinc minuts més tard. El marcador ja no es va moure més.

El proper cap de setmana, darrera jornada de l'any a la pista del Caldes de Malavella.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]