El conjunt sènior de l’Sport Sala va guanyar dissabte l'Inter Sentmenat per 6 a 3 i va sumar la primera victòria de la temporada a casa i la segona seguida.

El partit va començar molt bé per als perpetuencs. Aleix fer el primer gol al minut 4 i, poc després, Jordi va marcar el 2 a 0.

Els visitants van reduir les diferències, però l'Sport Sala va reaccionar amb gols d'Aleix i d'Iván.

A la segona part, l'Inter Sentmenat va marcar el 4 a 2. Iván va donar tranquil·litat als locals amb el 5 a 2. Els visitants van tornar a marcar i Albert va fer el definitiu 6 a 3.

L'Sport Sala suma sis punts en els tres partits que ha disputat i se situa per darrere dels dos equips que encapçalen la classificacio amb nou punts, el Cerdanyola 2006 i el Safa Anosda de Sabadell. La propera jornada, jugarà a la pista del Vacarisses B.

0
0
0

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]