hola

Cultura - AFOVISP

441_Afovisp_0433Agustín Padilla, amb la fotografia, Nens de Barri, en la categoria de Santa Perpètua; i Juan Manuel Gago, amb la imatge Jana, en la categoria de tema lliure, s'han proclamat guanyadors del 14è concurs de fotogafia de Festa Major d'Hivern que organitza l'Associació de Foto i Vídeo de Santa Perpètua, AFOVISP.

L'entitat va lliurar els premis ahir a la tarda en una acte que es va celebrar a l'Espai 2 de La Granja, Espai Cultural. Durant l'activitat, també es va inaugurar una exposició amb les 107 fotografies presentades al certamen. La mostra es pot visitar a l'Espai 2 fins al 3 d'abril.

Els guanyadors del certamen van rebre un trofeu i un premi en metàl·lic de 200 euros.

Els segons premis, dotats amb 100 euros, van recaure en Albert Mayol, amb la fotografia la Nit, en la categoria de Santa Perpètua; i Antonio Ruiz, en el tema lliure.

Txema Planas, amb el seu Passeig amb boira, en el tema Santa Perpètua; i Ramon Mestres, amb l'Acordeonista, en el tema lliure van esdevenir els guanyadors dels premis locals, dotats amb 70 euros.

Pel que fa al Premi de Festes Populars, dotat amb 80 euros, el jurat va coincidir en premiar la fotografia Castell de Santiga de Jordi Oriol.

La fotografia Smoke, de Miguel Parreño, va rebre el premi a la instàntania, la millor fotografia sense retocar, dotada també a 80 euros.

Enguany, l'entitat ha decidit atorgar vuit mencions honorífiques, sense gratificació econòmica, a vuit dels participants: Ramon Mestres; Josep Ponsa; Francesc Masip; Ramon Surroca; Cristina Marín; i als infants Erich Voigt i Alba Pellissa.

El president d'AFOVISP, Joan Aran, s'ha mostrat molt satisfet amb la participació al certamen i ha destacat la qualitat de les obres presentades.

Foto: Imatge de tots el guanyadors del concurs de fotografia - Cesca Mejías

0
0
0
s2sdefault