hola

Cultura - AFOVISP

Un total de 107 imatges s'han presentat al Concurs de fotografia Festa Major d'Hivern 2011. El certamen, que arriba a la 14a edició, repartirà 820 euros en premis. El veredicte es coneixerà aquest 19 de febrer.

L'Associació d'Aficionats a la Fotografia i el Vídeo de Santa Perpètua (AFOVISP) i la Regidoria de Cultura en són els organitzadors. El president d'AFOVISP, Joan Aran, ha declarat avui que està molt satisfet amb la quantitat de fotografies presentada i amb la qualitat de les mateixes.

La novetat d'enguany és que el veredicte del jurat, que tindrà lloc aquest dissabte, serà públic i tothom podrà assistir al procés de selecció de les obres guanyadores. El jurat estarà format pel guanyador de l'any passat, Txema Lacunza, i dos membres de la Federació Catalana de Fotografia.

El Concurs de fotografia Festa Major d'Hivern té dues categories: Tema Santa Perpètua i tema Lliure, i per a cada una s'atorgaran dos premis de 200 i 100 euros i un premi local de 70 euros per als concursants perpetuencs que no hagin rebut premi.

També hi haurà dos premis valorats en 80 euros. Un és el Premi Festes populars de Santa Perpètua i l'altre,I el Premi instantània, que està destinat a fotografies sense cap mena de retoc. El jurat podrà atorgar mencions honorífiques sense gratificació econòmica.

AFOVISP ha recollit 107 imatges per a la 14 edició del Concurs de fotografia Festa Major d'hivern. L'any passat van ser 104 els treballs presentats. El veredicte del jurat s'emetrà en un acte públic que tindrà lloc aquest dissabte al matí a l'Espai 3 de La Granja, espai cultural.

Àudio: Joan Aran, president d'AFOVISP

0
0
0
s2sdefault