hola

El Consorci Besòs Tordera ha inspeccionat el 90% de la xarxa de clavegueram municipal del nucli urbà en el darrer any. L’Ajuntament de Santa Perpètua va signar un conveni amb aquest organisme, que va entrar en vigor l’1 de gener de 2018, mitjançant el qual el Consorci assumia el manteniment i la neteja de la xarxa de clavegueram del municipi i equipaments municipals.

Es tracta d’un servei especialitzat que ofereix als seus municipis consorciats i que té un cost anual de 65.671,76 euros.

Durant aquests primers dotze mesos, s’han dut a terme treballs d’inspecció prèvia de l’estat de la xarxa; execució d’escomeses a la xarxa de clavegueram; tasques de neteja de la xarxa; embornals i reixes; neteges correctives; inspeccions amb càmeres CTTV robotitzades i diagnosi de possibles incidències; i dictàmens i intervencions d’urgència, alhora que es realitzava la cartografia corresponent.

Totes aquestes actuacions es realitzen fent ús de les tecnologies de posicionament geogràfic i d’accés a la informació punteres en el sector de la gestió avançada dels claveguerams municipals. Eines que el Consorci Besòs Tordera posa a disposició de l’Ajuntament gràcies a aquest conveni de cooperació entre administracions públiques, segons ha detallat la Regidoria de Sostenibilitat i Serveis Urbans. El conveni té vigència fins al 31 de desembre de 2022 i durant aquest termini es continuaran realitzant tasques de prevenció, correcció i manteniment integral de la xarxa de clavegueram amb actuacions com l’aixecament de la cartografia de tota la xarxa amb l’objectiu d’aconseguir el seu bon estat de funcionament i conservació.

La xarxa de clavegueram de Santa Perpètua comprèn 86 quilòmetres de canalitzacions, més de 1.500 pous de registre i tots els embornals distribuïts per tots els carrers del municipi.


Foto: Una actuació al passeig de la Florida / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]