hola

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, visitaran avui divendres, a les 12 hores, les obres de rehabilitació del barri de Can Folguera,que s’han finançat amb el fons del Pla de Barris. 

El darrer comitè de tancament final de la Llei de barris se celebra aquest matí i tancarà un projecte que ha durat 11 anys, des del 2005 i fins el 2016 acollit a la Llei 4/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen un atenció especial.

Presentació del Servei de Mediació Hipotecària

Tot seguit, a les 13 hores la titular de Governació, juntament amb l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, i representants de la Diputació de Barcelona i del Col·legi d’Advocats de Sabadell faran una roda de premsa a l’Ajuntament per presentar el nou Servei d’Intermediació en l’Àmbit de l’Habitatge de Santa Perpètua de Mogoda, que atendrà els veïns del municipi i també els de Palau-Solità i Plegamans i Polinyà. Aquest servei s'adreça a les persones que no poden fer front al pagament de l'habitatge o que preveuen no poder fer-ho. L'objectiu és oferir, des de la proximitat, prevenció, informació, assessorament i intermediació amb les entitats financeres.

A l’acte també assistiran el secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala; la directora dels Serveis Territorials de Barcelona del Departament de Governació, Montserrat Grané; la directora de Serveis Territorials de Barcelona del Departament de Territori i Sostenibilitat, Mercè Santmartí; el subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat del Departament de Treball, Afers Socials i Família, Marc Viñas; el subdirector general d’Arquitectura i Millora de les Àrees Urbanes, Josep Casas, i el cap de l’Oficina de Gestió del Programa de Barris, Viles i Àrees Urbanes que requereixen atenció especial, Josep Ramon Pol.


Foto: Plaça de can Folguera, objecte de rehabilitació en el marc del Pla de Barris / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]