hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha realitzat una campanya de control de motocicletes i ciclomotors que ha finalitzat amb un total d’onze denúncies. La campanya es va fer entre el 6 i el 12 de maig en coordinació amb el Servei Català de Trànsit. La majoria de les sancions, set, van estar relacionades amb conducció temerària; dues, per no passar la ITV; una, per no disposar de l’assegurança i una altra perquè el conductor d’un ciclomotor no portava el casc protector. Precisament la campanya posava especial atenció a l’ús del casc, tant de la persona conductora com de l’acompanyant, així com a la documentació dels conductors i dels vehicles. També s’han sancionat conductes relacionades amb distraccions de diferents tipus, girs indeguts, no respectar els semàfors o qualsevol altra conducta circulatòria temerària.

Els objectius generals de la campanya han estat el compliment de les condicions de circulació d’aquests vehicles, per tal de reduir tant el nombre de sinistres com el de víctimes, així com la gravetat de les lesions ocasionades. Els usuaris i usuàries de motocicletes són el col·lectiu amb més risc de patir un sinistre de trànsit. L’any passat dos motoristes van perdre la vida al terme municipal de Santa Perpètua, un al carrer de Can Vinyalets i un altre a l’autopista AP-7.


Foto: La campanya ha posat especial atenció en l'ús del casc / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua
12 Jun 2024 11:07 - RedaccióEl Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua

El Síndic de Greuges ha rebut un total de set trucades o videotrucades en la seva atenció telemàtica [ ... ]

Més de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor
12 Jun 2024 10:05 - RedaccióMés de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor

Un total de 91 persones van donar sang i 4 persones van poder donar plasma en el marc del projecte "Una [ ... ]

La Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica
12 Jun 2024 09:55 - RedaccióLa Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica

Els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica a la coberta de la Nau de Serveis Municipals [ ... ]