hola

Aquest divendres, 17 de maig, s’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus a Santa Perpètua de Mogoda. El període es perllongarà fins al 17 de juliol. En el cas de Santa Perpètua aquesta taxa s'ha fixat en 48,10 euros i es complementària a la taxa municipal de residus, que cobreix el cost que té el tractament dels residus a les plantes corresponents i que cobra el Consell Comarcal del Vallès Occidental.Sis municipis vallesans han delegat al consell comarcal el tractament de residus.

L’organisme enviarà aquests dies una carta a la ciutadania per informar del nou tribut i del calendari de pagament. Posteriorment, les persones contribuents rebran a casa el rebut comarcal de tractament, que es pagarà a través de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona i es pot domiciliar el seu pagament a través de la seu electrònica de l’ORGT o bé trucant al 932 029 802, fins al 20 de juny de 2024. L’1 de juliol serà la data de càrrec de les domiciliacions.

La nova normativa europea i estatal obliga que sigui la ciutadania qui assumeixi el 100% del cost del servei de recollida i tractament de residus, cosa que fins ara no passava. Com pitjor es separa a nivell de ciutat més cars són els costos, segons recorda el Consell Comarcal.

Foto: Bateria de contenidors a l'avinguda de l'Estela Ibèrica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua
12 Jun 2024 11:07 - RedaccióEl Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua

El Síndic de Greuges ha rebut un total de set trucades o videotrucades en la seva atenció telemàtica [ ... ]

Més de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor
12 Jun 2024 10:05 - RedaccióMés de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor

Un total de 91 persones van donar sang i 4 persones van poder donar plasma en el marc del projecte "Una [ ... ]

La Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica
12 Jun 2024 09:55 - RedaccióLa Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica

Els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica a la coberta de la Nau de Serveis Municipals [ ... ]