hola

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest dijous 18 d'abril a la Primera Jornada esportiva escolar impulsada pels professors d’educació física dels centres educatius del municipi amb el suport del Servei Educatiu i de l’Ajuntament amb el Pla educatiu d’entorn.

Els infants participants van organitzar-se en diferents grups per conèixer infants d'altres centres i compartir la jornada plegats. De fet, l’objectiu de la jornada era incentivar l’activitat física, el moviment i la cohesió dels diferents grups d’infants a través del joc i amb mirada inclusiva i de gènere.

L’activitat es va desenvolupar al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro al matí amb la presència del professorat d'educació física dels centres. Els infants van poder realitzar un total de vuit jocs cooperatius amb grups d’infants intercentres i van cloure la jornada amb una coreografia conjunta, prèviament treballada.

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, que va assistir a la jornada, va explicar que la proposta és una molt bona iniciativa que creu es tornarà a repetir. Per la seva part, des dels Serveis Educatius, expliquen que van rebre la proposta per part del professorat d'educació física i que els va interessar molt el fet de convertir la jornada en un espai de convivència a través del joc cooperatiu.


Foto: L'activitat es va realitzar al Centre Municipal de Futbol / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]