hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a la transparència informativa del seu web institucional. El grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) reconeix amb aquest guardó les bones pràctiques de l’administració en l’àmbit de la transparència i acredita la qualitat de la comunicació pública dels portals webs municipals. El regidor de Govern Obert i Transparència, Marçal Solà, va rebre el 9 d'abril el diploma acreditatiu durant la 11a edició del lliurament de guardons del Segell Infoparticipa, que va tenir lloc al Rectorat de la UAB.

El regidor s’ha mostrat molt satisfet amb l’obtenció per tercer any del segell, amb un 94% dels indicadors acreditats, "una puntuació molt bona" ja que aquest any s’han modificat el indicadors per apujar el nivell d'exigència de caire qualitatiu i obtenir el segell "ha estat més complicat per què volen cada any un pas més enllà en la transparència". Solà ha indicat que aquest any s'han reduït el número d'ajuntaments que han obtingut aquest segell així com el percentatge final a causa d'aquests nous requisits però ha apuntat que l'Ajuntament de Santa Perpètua “continuarà treballant per apropar-nos o aconseguir el 100%".

Els 52 indicadors establerts pel ComSET es basen en la Llei de transparència del 2013 i responen a qüestions com qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics, quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana. Aquesta edició s'hi han afegit aspectes referents a la publicació del codi ètic, les sentències judicials, l'accés al formulari de peticions d'informació i l'informe sobre les peticions rebudes i la seva resolució, o les agendes institucional i d'activitats.


Foto: El regidor de Govern Obert, Marçal Solà, va rebre el diploma acreditatiu / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies
29 Abr 2024 11:31 - RedaccióEl ministre de Transports visita Alstom on es fabriquen els 201 trens de gran capacitat per a rodalies

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, va visitar el divendres 26 d'abril [ ... ]

L’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat
29 Abr 2024 11:14 - RedaccióL’Ajuntament renova el conveni amb SOM Mobilitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i SOM Mobilitat han signat un nou conveni de col·laboració. [ ... ]

Es presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat
29 Abr 2024 09:17 - RedaccióEs presenta Activitats, cursos, tallers, art i esport amb tot el que es pot fer a la ciutat

L’oferta per al curs 2024-2025 de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), de la Xarxa de Centres Cívics [ ... ]