hola

L’empresa municipal Mogoda Serveis SAM ha començat el trasllat a la nova seu de l’avinguda de Jacint Verdaguer, 33, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera. L’Ajuntament de Santa Perpètua ha aixecat aquest edifici que serà el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat.

Aquesta nova seu servirà per apropar Mogoda Serveis a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei, segons ha argumentat l’Equip de Govern. Aquesta setmana ja ha començat el trasllat d’alguns dels vehicles i de part del personal. En aquesta nau s’ubicaran els camions de la brossa, els camions grua per a la recollida de paper i vidre, els vehicles lleugers, que la majoria són elèctrics, per repassar la neteja de parcs i via pública, les escombradores i els escombriaires.

Les oficines de Mogoda Serveis continuaran a la seva ubicació actual a la Torre del Rector.

El nou edifici disposa de més de 3.200 metres quadrats i es correspon a l’antic pàrquing municipal de camions. Les obres es divideixen en dues fases. La primera ha inclòs les obres de construcció de l’edifici de més de 800 m2 dividits en planta baixa (590 m2 útils) i primera planta (187 m2 útils) i l’aparcament de camions al pati de 136 m2. La primera planta, però, encara no està habilitada per al seu ús i depèn de quan es dugui a terme l’execució de la segona fase d’aquestes obres.

Mogoda Serveis SAM compta amb una plantilla total d’unes 115-120 persones, de les quals 62 es dediquen a la neteja viària i a la recollida de brossa. El gerent de Mogoda Serveis, Jaume García, ha expressat que “aquesta nova nau dignifica la feina que fan aquests treballadors ja que ara disposen d’unes instal·lacions millor per desenvolupar el seu treball”.

El retard del trasllat es deu també al temps que han trigat les companyies de subministrament a connectar l’edifici a l’electricitat i el gas. De fet, encara està pendent de la connexió de gas, però com que la instal·lació disposa de plaques solars, aquesta energia es farà servir per escalfar l’aigua de les dutxes dels vestidors. De cara a la ciutadania, el nou edifici farà que es tingui més consciència de l’existència d’aquesta empresa municipal, segons l’opinió de García.

Foto: La nova seu de Mogoda Servei està ubicada a l’avinguda de Jacint Verdaguer / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]