hola

Ja ha arribat el dia de l’assemblea Fènix. Aquest divendres 1 de desembre a les 18 hores a La Promo estan convocades les joves de Santa Perpètua d’entre catorze i disset anys per defensar, debatre i votar les propostes d’oci presentades per diverses joves durant el període del 6 al 17 de novembre. Les onze propostes són les següents: Sortida a Port Aventura; Cinema jove a la fresca; Competició scooter & skate; Festa de Carnaval; Festa de Halloween Torneig de futbol; Esquiada jove; Pantalla gegant; Bolera; Futbol platja, i Scape Room. Ara caldrà veure quines són les més votades i es poden fer amb el pressupost municipal assignat de 5.000 euros.

El funcionament de l’Assemblea Fènix és senzill. Està oberta a totes les joves d’entre catorze i disset anys hagin o no fet una proposta. Les persones que han fet propostes exposaran quina és i la defensaran per convèncer les assistents de que és la millor. Hi ha hagut grups i persones a nivell individual que han presentat propostes. Aquestes han estat treballades per comprovar la seva viabilitat i el cost aproximat.

Després d’aquesta defensa, tindrà lloc el debat entre els diversos grups que es faran allà mateix i que hauran d’arribar a un consens per definir una votació col·lectiva. Cada grup tindrà cinc tokens per atorgar amb un valor de 50, 40, 30, 20 o 10 flames a les propostes més atractives. Després hi haurà una votació individual on cada jove tindrà cinc tokens (flames valorades de l’1 al 5) i les distribuirà personalment entre les propostes presentades que vulgui. Amb la suma de totes les flames es coneixerà quines són les propostes escollides per realitzar el 2024, tenint en compte que el pressupost global és de 5.000 euros.

L’Assemblea Fènix és el punt culminant de tot un procés que ha tingut una repercussió a les xarxes socials amb el lema Encén el canvi i amb l’equip d’Agents Socials de la Regidoria d’Infància i Adolescència apropant aquest projecte a través de visites a instituts i amb espais de trobada al carrer per arribar a la població jove. Per finalitzar l’assemblea, i mentre es fa el recompte de vots, les joves podran gaudir d’una mica de música per celebrar el naixement del Fènix.


Foto: Les 'flames' serviran per fer les votacions de l'Assemblea Fènix / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua reitera el seu compromís amb el poble sahrauí
26 febrer 2024 12:53 - RedaccióSanta Perpètua reitera el seu compromís amb el poble sahrauí

Santa Perpètua va acollir aquest dissabte 24 de febrer l'acte de commemoració del 48è aniversari [ ... ]

Obert el termini de sol·licituds de subvencions per a projectes de cooperació
26 febrer 2024 12:06 - RedaccióObert el termini de sol·licituds de subvencions per a projectes de cooperació

L’Ajuntament de Santa Perpètua obre del 26 de febrer al 10 de març el període per presentar projectes [ ... ]

A partir del 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital per estacionar a la zona vermella
23 febrer 2024 09:37 - RedaccióA partir del 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital per estacionar a la zona vermella

A partir d’aquest dilluns 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital gratuït amb l’aplicació [ ... ]