hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en col·laboració amb l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i l’Associació Junts per la Diversitat organitza l’acte commemoratiu del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional que es commemora cada 3 de desembre. En aquesta ocasió, la celebració tindrà lloc a les 11 del matí a la plaça de la Vila el dissabte 2 desembre en el marc de la Fira de Nadal. L’objectiu d’aquesta diada és visibilitzar a les persones amb diversitat funcional del municipi i reivindicar el dret a la inclusió d’aquestes persones en tots els àmbits de la vida. La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha expressat que “s’ha escollit el marc de la Fira de Nadal per tal que la visibilitat de les persones amb diversitat funcional sigui més gran entre tota la societat perpetuenca”. Els actes festius i reivindicatius consistiran en un espectacle de dansa que han estat preparant de manera conjunta la Companyia de Dansa de l’EMA i l’associació Junts per la Diversitat i en la qual s’ha involucrat en la coreografia “no només els membres amb diversitat funcional sinó també a les seves famílies”, com ha avançat el director de l’EMA, Eliseu Ribes. Durant els assajos, s’han viscut moments emocionants, segons Ribes. L’acte inclourà també l’actuació del Combo d’Eye Harp de l’EMA.

La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha subratllat que “la cultura és un espai d’inclusió que es té molt en compte al municipi” i ha lloat la sensibilitat que sempre ha tingut l’EMA amb la diversitat funcional.

Foto:Assaig de l'espectacle del Dia de la Diversitat Funcional / EMA

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua reitera el seu compromís amb el poble sahrauí
26 febrer 2024 12:53 - RedaccióSanta Perpètua reitera el seu compromís amb el poble sahrauí

Santa Perpètua va acollir aquest dissabte 24 de febrer l'acte de commemoració del 48è aniversari [ ... ]

Obert el termini de sol·licituds de subvencions per a projectes de cooperació
26 febrer 2024 12:06 - RedaccióObert el termini de sol·licituds de subvencions per a projectes de cooperació

L’Ajuntament de Santa Perpètua obre del 26 de febrer al 10 de març el període per presentar projectes [ ... ]

A partir del 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital per estacionar a la zona vermella
23 febrer 2024 09:37 - RedaccióA partir del 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital per estacionar a la zona vermella

A partir d’aquest dilluns 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital gratuït amb l’aplicació [ ... ]