hola

Els membres del Consell Nacional d’Infància i Adolescència de Catalunya (CNIAC) Jara Egea i Jordi Gómez s’acomiaden aquest mes de novembre com a representants de Santa Perpètua d’aquest organisme després de sis anys.Serà en el marc del 2n Congrés dels Infants i els Adolescents de Catalunya que tindrà lloc el dia 18 de novembre a l’Hospitalet de Llobregat.

Al CNIAC han treballat aspectes que preocupen i afecten al col·lectiu i han pogut reflexionar, opinar i fet propostes sobre aquells temes que els hi afecta. Tant la Jara Egea com el Jordi Gómez han manifestat que l’experiència els hi ha permès aprendre, reflexionar i participar en temes que “sinó haguessin estat representants no haguessin tractat mai”.

Per als dos, aquest tipus d’organismes són importants per tal de tenir en compte la participació infantil i adolescents, “perquè en la majoria dels casos s'ignora la nostra opinió o se'n té menys en compte simplement per la nostra edat”. Jordi Gómez, explica que “sempre es diu que els infants són els ciutadans del futur, però aquesta frase és mentida, perquè som ciutadans del present i cal que se’ns escolti”. Per la seva part, Jara Egea, anima a la infància i adolescència de Santa Perpètua a prendre el seu relleu al CNIAC perquè “serà una experiència que no podran oblidar mai, no hi ha cap lloc en el qual es puguin expressar amb més llibertat que allà, on creixeran absolutament com a persones”.


Foto: Jordi Gómez i Jara Egea, en el Consell d'Adolescents de Santa Perpètua / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]