hola

Aquest divendres 17 de novembre s’iniciaran les obres de millora de l’accessibilitat a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda. Els treballs tenen un termini d’execució de cinc setmanes, durant les quals s’atendrà a les persones directament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada al costat de la casa de la vila.

L’actuació s’executarà a la zona de la recepció i entrada a l’edifici Consistorial des de la plaça de la Vila en un espai d’uns 48,5 m2 i es concentra en les primeres estances de la planta baixa. El projecte preveu la instal·lació de portes corredisses dobles i motoritzades per facilitar l’accés de les persones a l’edifici, la reordenació dels espais de consergeria i recepció i la creació d’un nou despatx de primera atenció a la ciutadania, entre d’altres. L’objectiu és facilitar l’accés i l’atenció de les persones a la casa de la vila a través de la supressió de barreres arquitectòniques i la instal·lació de portes automàtiques.

Les obres de reforma d’accés a l’Ajuntament aniran a càrrec de l’empresa Edifica Serveis Externs SL per un import de 48.396,82 euros. Aquest projecte compta amb una subvenció de la línia 6 d’impuls i foment de l’accessibilitat als espais d’atenció a la ciutadania dels ens locals dels fons europeus Next Generation.

D’altra banda, l’Ajuntament també realitzarà properament obres de millora de l’accessibilitat en nou equipaments municipals, en un projecte també finançat per la Unió Europea, a través dels Fons Next Generation. L’acció preveu la millora de l’accessibilitat al Centre de Desenvolupament Local, al complex de la Granja Soldevila, la Piscina Municipal, l’Espai Jove La Promotora i els centres cívics La Rambla, Can Folguera, La Florida, Mas Costa i La Creueta. El projecte disposa d’un pressupost d’uns 155.000 euros i suposa la millora de les condicions d’accés als equipaments municipals substituint les portes batents existents en l’entrada principal per portes corredisses automàtiques, excepte al complex Granja Soldevila, entre d’altres actuacions.


Foto: Una de les entrades de l'Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]