hola

La instal·lació dels llums de Nadal a Santa Perpètua ja ha començat. Segons ha explicat la Regidoria de Promoció local, el projecte lumínic per Nadal al municipi segueix la mateixa dinàmica que l’any passat quan ja es va plantejar “una ampliació i reformulació del disseny dels llums de Nadal al municipi”.

Els llums de Nadal a Santa Perpètua són elements de lloguer i altres de propietat municipal. El lloguer, segons destaca la Regidoria, permet que els llums cada any puguin variar i incorporar elements més nous. El que sí tenen tots en comú és que són tecnologia led i de baix consum.

Una novetat que s’ha inclòs aquest any al projecte lumínic és l’ampliació de l’enllumenat a algun tram de l’avinguda de mossèn Jacint Verdaguer i de Pau Claris. A més, a algun carrer on ja hi havia llums es canviarà la tipologia d’il·luminació. Enguany, segons ha avançat la Regidoria, es mantindrà un objecte lumínic sorpresa al centre de la plaça de la Vila i la façana estarà il·luminada. L’any passat una gran bola de Nadal va presidir la plaça de la Vila amb molt bona acollida ciutadana.

La regidora de Promoció Local, Jésica Jiménez, ha explicat també que la tendència serà anar eliminant els llums en propietat a mida que quedin obsolets o s’espatllin per tal d’aconseguir que l’enllumenat sigui 100% de lloguer i es pugui optar cada any a dissenys diferents.

L’encesa dels llums de Nadal de la plaça de la Vila es farà el 2 de desembre, en el marc de la Fira de Nadal i anirà acompanyada d’un espectacle. L’obertura de tot l’enllumenat es farà al llarg de la setmana del 4 de desembre.


Foto: Llums de Nadal al passeig de la Florida al 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
20 Maig 2024 10:45 - RedaccióLa Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua durà a terme una nova campanya d’informació i control dels vehicles [ ... ]

La Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi
20 Maig 2024 09:41 - RedaccióLa Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi

La Biblioteca Municipal Josep Jardí acull del 20 de maig i fins al 2 de juny una nova edició de les [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig
20 Maig 2024 09:20 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig

La Xarxa de Centres Cívics té tot preparat per oferir dues setmanes de portes obertes de la seva programació. [ ... ]