hola

 

La programació de SPM en família continua avui 8 de novembre amb la xerrada de Primers auxilis amb nadons i infants per saber com prevenir els accidents domèstics dels infants, què fer si apareixen símptomes de malaltia o com reaccionar davant d’un accident. La sessió anirà a càrrec de Julia Gonzalo Ortega, llevadora de l’equip ASSIR i instructora de reanimació cardiopulmonar.

SPM en família és una programació municipal elaborada pel Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) i el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) amb la col·laboració d'Espiral Catalunya, Mamalleta'm i Leminú Marandé. Les activitats estan pensades per ampliar els coneixements sobre l’educació, gaudir de la criança dels infants i millorar les relacions familiars. Les propostes estan obertes a tota la ciutadania, són gratuïtes i tindran lloc a l’edifici de serveis educatius.

Totes les activitats tindran lloc a l'Edifici de Serveis Educatius (carrer de García Nieto, 1). La proposta tindrà lloc a les 18 hores i les inscripcions estan obertes al web municipal.

La regidora d'Educació i d'Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha indicat que uns dels objectius de la programació és resoldre dubtes de les famílies en aquestes xerrades programades que tracten un ampli ventalls de temàtiques.

El programa SPM en família va començar el 26 d'octubre i les famílies participants han destacat que aquesta programació és molt necessària i és un gran recurs per a les famílies. 

Aquest dissabte 11 de novembre, s'oferirà un taller pràctic: Comunicar-nos en la família. Comunicació assertiva i no violenta amb Franzina Balagué Bellido, logopeda experta en comunicació no violenta.

Una de les novetats de l’SPM en família és la creació d’un grup de famílies per compartir experiències, adquirir eines per cuidar-se i educar els fills i filles passant una bona estona i posant humor a la criança. La primera trobada es va desenvolupar el 2 de novembre i la segona està prevista per al 16 de novembre. Serà de 17.30 a 19 h al SOAF.


Foto: Primera xerrada del cicle SPM en família / L'Informatiu

.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]