hola

L’Informatiu instal·larà una paradeta a la plaça de la Vila el dimecres 8 de novembre entre les 17 i les 18.45 hores. La iniciativa torna després d’uns anys sense fer-se per tal d’ampliar la participació a l’edició especial de l’Informatiu amb motiu del Dia Mundial dels Drets dels Infants.

Des de fa uns anys, l’especial està realitzat per escolars de Primària i Secundària inscrits per participar-hi. Amb la instal·lació de la carpa, qualsevol infant o jove que vulgui adreçar-se i col·laborar amb l’especial, podrà fer-ho seguint les indicacions dels periodistes de la redacció.

A l’edició especial d’enguany, que es publicarà el 17 de novembre, hi ha participat alumnat de Primària i Secundària dels Instituts Rovira-Forns, Estela Ibèrica, Institut Escola Santiga, Escola Tabor, Col·legi Sagrada Família, Escola Santa Perpètua, Escola La Florida i Escola Barcanova. Entre tots i la col·laboració de la redacció de l’Informatiu, han creat un plec especial de vuit pàgines amb contingut periodístic divers sobre la Salut i el Benestar, un dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS).

La portada de l’especial sortirà del II Concurs Escolar de Dibuix

El dimecres 8 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc el veredicte del II Concurs Escolar de Dibuix d’on ha de sortir la portada del plec especial. L’acte, al qual assistirà l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la Regidora de Comunicació, Tamar Zamora, tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. Infants de tercer i quart de Primària de les escoles Tabor, Santa Perpètua, La Florida, Institut Escola Santiga i Col·legi Sagrada Família han participat al certamen, que ha estat organitzat també per la redacció de l’Informatiu. La portada triada mostrarà la temàtica del plec, la Salut i el Benestar i estarà dibuixada i escrita íntegrament pel guanyador del concurs. Els tres primers finalistes, a més, rebran un premi i un diploma.


Foto: Imatge d'arxiu  d'una paradeta de Dibuixa l'Informatiu / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 S’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus
17 Maig 2024 12:48 - Redacció S’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus

Aquest divendres, 17 de maig, s’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de [ ... ]

L'AFA de l'Institut Escola Santiga celebra diumenge la Festa de la Natura
17 Maig 2024 10:06 - RedaccióL'AFA de l'Institut Escola Santiga celebra diumenge la Festa de la Natura

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Escola Santiga celebrarà el 19 de maig [ ... ]

L'AMPTA de l'Escola La Florida celebra dissabte la seva festa i la 8ª edició del cros
17 Maig 2024 09:59 - RedaccióL'AMPTA de l'Escola La Florida celebra dissabte la seva festa i la 8ª edició del cros

El dissabte 18 de maig l’AMPTA de l’Escola La Florida celebra la seva activitat anual. Ha programat [ ... ]