hola

Aquest dijous 26 d’octubre comença la programació de SPM en família amb la xerrada Quan arriba un nou membre a la família... tot canvia! a càrrec d’Alba Cid, psicoterapeuta perinatal. La proposta tindrà lloc a les 18 hores a l’Edifici de Serveis Educatius (carrer de García Nieto, 1).

El Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) han elaborat la programació que oferiran en el marc de SPM en família per aquesta tardor. Les inscripcions estan obertes.

Les activitats estan pensades per ampliar els coneixements sobre l’educació, gaudir de la criança dels infants i millorar les relacions familiars. Les propostes estan obertes a tota la ciutadania, són gratuïtes i tindran lloc a l’edifici de serveis educatius. Per tal de participar cal fer una inscripció prèvia.

La programació inclou el 8 de novembre una xerrada de Primers auxilis amb nadons i infants per saber com prevenir els accidents domèstics dels infants, què fer si apareixen símptomes de malaltia o com reaccionar davant d’un accident. La sessió anirà a càrrec de Julia Gonzalo Ortega, llevadora de l’equip ASSIR i instructora de reanimació cardiopulmonar.

L'11 de novembre, s'oferirà un taller pràctic: Comunicar-nos en la família. Comunicació assertiva i no violenta amb Franzina Balagué Bellido, logopeda experta en comunicació no violenta.

Altres sessions al novembre seran el dia 23 El desenvolupament emocional dels infants. Com acompanyar-los? a càrrec de la Silvia Palou Vicens, mestra d’educació infantil i psicòloga familiar, autora del llibre Sentir y crecer: el crecimiento emocional en la infancia. Propuestas educativas i el dia 29 de novembre Educar amb sentit comú. Maria Jesús Comellas Carbó, mestra i doctora en psicologia i autora de diversos llibres sobre educació i relacions familiars parlarà sobre educació sense sobreprotegir i donant l’oportunitat d’adquirir responsabilitats a la família en funció de la seva edat. La mateixa ponent vindrà el 13 de desembre per tractar el tema Nets i netes: instruccions d’ús.

Una de les novetats de l’SPM en família és la creació d’un grup de famílies per compartir experiències, adquirir eines per cuidar-se i educar els fills i filles passant una bona estona i posant humor a la criança. Les trobades tindran una durada d’una hora i mitja, de 17.30 a 19 h, i es faran els dies 2 i 16 de novembre i 14 de desembre.


Foto: Nova edició de la programació SPM en família / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]