hola

Aquest dijous 26 d’octubre comença la programació de SPM en família amb la xerrada Quan arriba un nou membre a la família... tot canvia! a càrrec d’Alba Cid, psicoterapeuta perinatal. La proposta tindrà lloc a les 18 hores a l’Edifici de Serveis Educatius (carrer de García Nieto, 1).

El Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) han elaborat la programació que oferiran en el marc de SPM en família per aquesta tardor. Les inscripcions estan obertes.

Les activitats estan pensades per ampliar els coneixements sobre l’educació, gaudir de la criança dels infants i millorar les relacions familiars. Les propostes estan obertes a tota la ciutadania, són gratuïtes i tindran lloc a l’edifici de serveis educatius. Per tal de participar cal fer una inscripció prèvia.

La programació inclou el 8 de novembre una xerrada de Primers auxilis amb nadons i infants per saber com prevenir els accidents domèstics dels infants, què fer si apareixen símptomes de malaltia o com reaccionar davant d’un accident. La sessió anirà a càrrec de Julia Gonzalo Ortega, llevadora de l’equip ASSIR i instructora de reanimació cardiopulmonar.

L'11 de novembre, s'oferirà un taller pràctic: Comunicar-nos en la família. Comunicació assertiva i no violenta amb Franzina Balagué Bellido, logopeda experta en comunicació no violenta.

Altres sessions al novembre seran el dia 23 El desenvolupament emocional dels infants. Com acompanyar-los? a càrrec de la Silvia Palou Vicens, mestra d’educació infantil i psicòloga familiar, autora del llibre Sentir y crecer: el crecimiento emocional en la infancia. Propuestas educativas i el dia 29 de novembre Educar amb sentit comú. Maria Jesús Comellas Carbó, mestra i doctora en psicologia i autora de diversos llibres sobre educació i relacions familiars parlarà sobre educació sense sobreprotegir i donant l’oportunitat d’adquirir responsabilitats a la família en funció de la seva edat. La mateixa ponent vindrà el 13 de desembre per tractar el tema Nets i netes: instruccions d’ús.

Una de les novetats de l’SPM en família és la creació d’un grup de famílies per compartir experiències, adquirir eines per cuidar-se i educar els fills i filles passant una bona estona i posant humor a la criança. Les trobades tindran una durada d’una hora i mitja, de 17.30 a 19 h, i es faran els dies 2 i 16 de novembre i 14 de desembre.


Foto: Nova edició de la programació SPM en família / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]