hola

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa s'ha interessat per les polítiques públiques de Gent Gran que desenvolupa l'Ajuntament de Santa Perpètua. Una delegació d'aquest consell es va reunir divendres 20 d'octubre amb la regidora de gent Gran de Santa Perpètua, Ana Bajo, que ha manifestat que l'Ajuntament impulsa polítiques "des de tots els àmbits no només assistencials ja que ens agrada anar més enllà" i destaca l'organització de la programació de la Setmana de la Gent Gran i de les activitats que organitzen les pròpies entitats de manera independent. A més, també ha destacat l'amplia oferta d'activitats de la Xarxa de Centres Cívics "adreçades a tothom, també a les persones grans".

La regidora ha comentat que s'han emplaçat a una nova reunió perquè "els representants del consell s'han donat compte que Santa Perpètua fa moltes coses"

La trobada entre l'Ajuntament i el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa es va celebrar al Centre Cívic de la Rambla. Aquest consell és un òrgan de participació i consulta del Consell Comarcal de la Garrotxa format per les associacions de gent gran de la comarca amb l’objectiu de coordinar actuacions i iniciatives conjuntes sobre gent gran que es realitzin a la comarca per tal de millorar el benestar i la qualitat de vida d’aquest col·lectiu.


Foto: Un moment de la trobada al Centre Cívic La Rambla / Reg Gent Gran

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]