hola

L’Aula del Parc té obertes les inscripcions per participar al taller Rastres i petjades: rere la pista dels animals, que tindrà lloc aquest diumenge 22 d’octubre a partir de les 11 hores. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web municipal staperpetua.cat. L’organització explica que en aquesta activitat aprendrem a identificar els diferents rastres que ens poden deixar els animals salvatges que viuen als parcs o prop d’ells, com identificar-los i quin paper té cada un d’ells a la natura. També es farà una passejada pel parc buscant rastres reals i s'intentarà identificar a qui pertanyen i s’explicarà, entre d’altres, els conceptes de xarxa tròfica, pressió humana o impressió de l’espècie humana. L’activitat finalitzarà fent penjades de fang d’un animal autòcton.

Robert Vidal, membre de l'associació Bosc de llum, dinamitzadora de l'Aula del parc, ha explicat que aprofitaran la bassa naturalitzada del parc central per conèixer els animals que viuen en aquest espai.D’altra banda, el 8 d’octubre en el marc de la programació de Canallada, al parc d’Europa, l’Aula del Parc va organitzar el taller Ens convertim en súperherois/ïnes de les 7R. Robert Vidal, va indicar que durant la festa van donar a conèixer l'aula ambiental del municipi i es va mostrar satisfets de la participació de les famílies al taller.

Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Jésica Jiménez, destacava la programació de l'Aula del parc i la implicació de les famílies en el medi ambient durant la darrera edició del Canallada.


Foto: Bassa del parc Central / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]