hola

Demà dimecres 18 d’octubre, a les 11 del matí, es farà una prova del sistema de sirenes de risc químic al terme municipal de Santa Perpètua i altres zones del Vallès Oriental.

La prova durarà 15 minuts i en aquest temps sonaran les sirenes de risc químic que avisen que cal confinar-se. A Santa Perpètua està instal·lada al Polígon industrial de Santiga. També s’enviarà a tots els mòbils de les zones on sonen les sirenes una alerta de Protecció Civil que informarà de la realització de la prova. En aquesta prova no cal dur a terme el confinament encara que s’anima a tothom que pugui practicar-lo i recordar el consell bàsic en cas d’accident químic: tancar-se a l’edifici on estem o el més proper i tancar portes, finestres i qualsevol ventilació a l’exterior, el que es coneix com a efecte bombolla. Al terme municipal de Santa Perpètua el sistema de sirenes se sentirà a una part del Polígon industrial Santiga - Provasa, un tram de la B-140 i a una zona del Polígon industrial Can Viny­als, la més propera al Polígon Can Humet de Dalt, a Polinyà.

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil s’estan realitzant campanyes informatives a empreses i centres educatius per tal d’avisar de les proves i donar les eines necessàries per afrontar una alerta per risc químic.


Foto:Sistema d’alerta sonora a un polígon industrial de Santa Perpètua / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]