hola

El Festival Canallada va incloure també a la tarda la festa de cloenda del programa Bo, Sa i d'Aquí, un projecte que vol posar en valor aquelles escoles compromeses amb el medi ambient i l'alimentació saludable. Alumnat dels menjadors de les escoles Santa Perpètua i Bernat de Mogoda van participar en aquesta festa de cloenda amb balls amb coreografia de cançons dels ambaixadors d'aquest programa conjuntament amb altres sis centres educatius del Vallès Occidental. Els artistes ambaixadors d'aquest programa van ser Guillem Solé (Buhos), Miki Nuñez, Sara Roy, Chung Man, Triquell, Edu Esteve i Suu.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va donar la benvinguda a les escoles participants en aquest programa i va destacar que el Festival Canallada "és una cita esperada per infants i famílies". L'alcaldessa també va explicar que el programa Bo, Sa i d'Aquí promou "els hàbits saludables en l'alimentació a través dels menjadors escolars" i va destacar que aquest programa "contribueix a mantenir les petites explotacions familiars agràries i ramaderes, beneficia l’economia circular i fomenta el desenvolupament i la coneixença del nostre territori, entre d'altres objectius".

Per últim, l'alcaldessa va manifestar que "treballar des del menjadors escolars també és educar" i "construir futur per la infància".Isabel Garcia va estar acompanyada de la regidora d'Educació, Ana Bajo, i de la regidora de Promoció Local i Turisme, Jésica Jiménez.

Sota la premissa «Mengem bo, fem música i som escola», el projecte acosta artistes coneguts del panorama musical del territori als espais de lleure de les escoles que tenen un compromís amb els productes quilòmetre zero i sostenibles i ofereixen una alimentació saludable i de proximitat. Aquestes escoles reben el certificat Bo, Sa, D’Aquí. Al nostre municipi han rebut aquest certificat els menjadors de les escoles Santa Perpètua i Bernat de Mogoda.


Foto: L'alumnat de l'Escola Bernat de Mogoda van ballar una cançó de Sara Roy / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]