hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha tornat a endegar el projecte Futbol Obert després de la bona acollida de la primera edició en la qual van prendre-hi part una quarantena de joves. Tot i que els entrenaments ja han començat encara hi ha places lliures i les inscripcions estan obertes.

El Futbol Obert és un projecte que té per objectiu apropar la pràctica del futbol a noies i nois d’entre 12 i 18 anys en col·laboració amb la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua. Els membres del projecte tenen dos dies d'entrenament i disputaran partits amistosos.

Aquest projecte va sorgir a principis de l'any 2023 a proposta de diverses entitats socials del municipi com entitats veïnals i les ONGD Asperpol i SPSolidària i l'Ajuntament de Santa Perpètua l'ha vehiculat amb la col·laboració de la UCF Santa Perpètua. Futbol obert és un projecte de caire social, inclusiu, mixt i comunitari amb la pràctica de futbol com a protagonista. Els equips de futbol de nois i noies s'han dividit per edats, un de 12 a 14 anys i un altre de 15 a 18 anys. Les inscripcions es mantenen obertes i es poden fer a través d'aquest formulari d’inscripció o presencialment al Punt Jove (les tardes de dilluns a dijous de 16.30 a 19.30 h).

La regidora de Joventut, Tamar Zamora, ha explicat que "l'objectiu de Futbol Obert és dotar els joves d'una comunitat sana, oberta i inclusiva" i ha remarcat que la meitat dels nois que van participar la temporada passada s'han engrescat tant que ara formen part dels equips federats de la UCF. Des que es van obrir les inscripcions s'han apuntat nou persones més, segons ha informat la regidora de Joventut que ha recordat que el projecte continua oferint dos grups dividits per edats de 12 a 14 anys i de 15 a 18 anys per als quals resten places lliures.

Zamora ha fet una crida a les noies de Santa Perpètua que els agradi l'esport i el futbol a apuntar-se al projecte Futbol Obert perquè "es fa en un entorn sa i és divertit i engrescador". La Regidora de Joventut ha comentat que els entrenaments ja han començat i que "els participants han fet pinya".

Els equips són mixtes, de noies i nois, que apropa l'esport d'una manera molt social i oberta. Tamar Zamora ha argumentat la continuïtat del projecte per la bona rebuda que ha tingut i ha subratllat que "està pensada perquè els joves puguin crear una xarxa sana i còmode i crear una comunitat entre ells per conèixer-se i poder compartir i aprendre".


Foto: Autoritats, representants de la UCF i d'entitats amb joves i famílies participants a la primera edició / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]