hola

Una delegació municipal, encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua,Isabel Garcia, ha visitat la finalització de les obres de reforç estructural i canvi de coberta de fibrociment de la nau municipal del carrer de la Indústria, al barri de la Creueta.El projecte ha inclòs també la habilitació d'un espai com a magatzem del Museu amb mesures de protecció del foc i sistema de climatització, ventilació i humidificació. L'actuació ha suposat una inversió de més de 400.000 euros. A més l'Ajuntament de Santa Perpètua ha licitat el projecte d'implantació d'una instal·lació fotovoltaica a la coberta d'aquesta nau municipal on s'instal·laran 224 mòduls fotovoltaics. L'actuació compta amb un pressupost de 119.652,70 euros i una durada de les obres de dos mesos. La Diputació de Barcelona va concedir una subvenció de més de 400.000 euros per a aquest projecte i el de reforç estructural i canvi de coberta de fibrociment, actuació que va finalitzar al mes d'agost. La nova actuació forma part del pla d’instal·lacions fotovoltaiques i permetrà continuar amb la creació de comunitats energètiques.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha destacat "la necessitat" de disposar d'un magatzem d'aquestes característiques i ha valorat les obres que s'han fet a la coberta que ara permet el pas de la llum solar i l'estalvi d'energia elèctrica durant el dia.

D'altra banda, les obres que acaben de finalitzar en aquesta nau, també han permès la creació d'un espai destinat a magatzem del nou Museu del Treball i la Industria Viva. Aquestes dependències disposen de mesures per a protecció del foc i un sistema de climatització, ventilació i humidificació dels espais de magatzem i de treball del Museu.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha destacat també la necessitat del museu de disposar d'un magatzem "amb totes les condicions" i ha anunciat que properament s'executaran les obres d'instal·lació de les plaques fotovoltaiques.La Diputació de Barcelona va concedir una subvenció de 408.579,28 euros per a aquest projecte i el de reforç estructural i canvi de coberta de fibrociment. La nova actuació forma part del pla d’instal·lacions fotovoltaiques i permetrà continuar amb la creació de comunitats energètiques.

 Foto: La delegació municipal acompayana de tècnics, durant la visita / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]