hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda iniciarà al darrer trimestre d’aquest any una prova pilot d’un nou sistema de control d’aparcament de les places d’estacionament regulat (zona vermella i Distribució Urbana de Mercaderies de càrrega i descàrrega) a través d’una aplicació mòbil. La prova tindrà una durada de tres mesos i durant aquest termini es podrà continuar utilitzar el discos horaris, tot i que el Consistori recomana a la ciutadania que es familiaritzi amb l’ús de l’App. Des de la Regidoria de Mobilitat, Transport i Via Públicaexpliquen que “amb l’ús d’aquesta nova aplicació, es podrà obtenir una millor gestió del servei, garantint la rotació de places” i ha destacat que les persones usuàries “podran consultar la informació en temps real de les places d’estacionament disponibles en aquests zones regulades”.

L’objectiu d’aquest canvi de sistema de control “pretén afavorir la rotació dels aparcaments, la dinamització del comerç local, que les persones residents disposin de més aparcament i reduir el volum de trànsit i els estacionaments indeguts davant de guals o sobre de la vorera, ja que trobar estacionament lliure serà més senzill”, ha manifestat.

El nou sistema suprimeix els actuals discos horaris. Les persones usuàries hauran de descarregar l’aplicació mòbil Parkunload, disponible de manera gratuïta per a dispositius Android i iOS. En accedir, caldrà registrar el vehicle, de manera que cada vegada que es faci ús de la zona vermella o de la DUM només caldrà indicar l’hora d’arribada i la de sortida. L’aplicació detectarà la zona d’aparcament en la que s’ubica la persona usuària, sempre que estigui activitat el bluetooth del mòbil.

L’aparcament regulat de la zona vermella funciona de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores. Els diumenges, dies festius i de l’1 al 31 d’agost, l’estacionament no és regulat. Pel que fa a la zona zona DUM té horari regulat de dilluns a dissab­te, de 8 a 20 hores.

Les places de zona vermella estan situades als principals eixos comercials del municipi i permeten estacionar de manera gratuïta per un temps limitat de màxim una hora i mitja de durada.


Foto: Cartell d’estacionament de zona vermella al carrer de Genís Sala / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]