hola

Més de 350 escolars de Primària i segon cicle d'Infantil gaudeixen aquest curs de beca per al servei de menjador. El 54 % de les sol·licituds s'han concedit en la seva totalitat i el 70% dels demandants gaudeixen d'ajut total o parcial.

Santa Perpètua compta aquest curs amb més de 350 escolars de Primària i segon cicle d'Infantil amb beca menjador. Aquest any s'han tramitat 471 sol·licituds de beca menjador des d'I3 fins a 6è. D'aquestes, el Consell Comarcal del Vallès Occidental n'ha concedit 163 en la seva totalitat i 160 al 70%.

Per la seva part, l'Ajuntament de Santa Perpètua ha ampliat fins arribar a la seva totalitat 67 beques que el Consell Comarcal havia concedit al 70%.

De les 471 demandes, el Consell Comarcal ha denegat 148 per sobrepassar els ingressos de renda familiar de les bases. En alguns d'aquests casos, l'Ajuntament mitjançant la valoració social ha concedit 26 al 100% i nou al 70%.

La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha expressat que tots els centres de Primària tenien tot el llistat amb les beques concedides el primer dia del curs. Bajo ha subratllat que "el 70% de les sol·licituds presentades s'han respost favorablement pel Consell Comarcal" i s'ha mostrat molt contenta amb les resolucions del Consell Comarcal que han estat més elevades que en d'altres cursos.

De les 160 beques al 70% concedides pel Consell Comarcal, l'Ajuntament ha complementat 67 per arribar a la totalitat.

Pel que fa al servei de menjador a les Escoles Bressol Municipals, el sistema és de tarifació social que queda dividit en cinc trams segons els ingressos familiars. La regidora de Serveis Socials ha especificat que van optar per aquest sistema 87 alumnes.

Les beques menjador permeten garantir que com a mínim els infants de famílies amb situació delicada tenen un àpat saludable al dia, però Ana Bajo ha subratllat que "aquestes accions van més enllà d'una qüestió econòmica perquè es tracta d'una qüestió de salut i d'acompanyament a aquestes famílies".


Foto: Aquest any s'han augmentat les beques menajdor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]