hola

La Policia Local ha donat un vehicle a l’ONGD local Asperpol que l’ha enviat a Gàmbia. L’entitat farà servir aquest cotxe per a les tasques de desplaçament i transport d’Asperpol entre la capital i els diferents pobles on desenvolupa projectes i així fer el seguiment. Asperpol l’ha afegit en l’enviament d’un contenidor amb material donat per empreses i institucions com matalassos, llençols i tovalloles.

Un dels responsables de l’ONGD Asperpol, Juan Diego Caparrós, ha destacat que “aquest vehicle reduirà les actuals despeses que han d’assumir en el lloguer de vehicles cada cop que han d’anar a un dels pobles”. Caparrós ha explicat que ja fa mesos es va sol·licitar aquesta cessió d'un vehicle que quedava en desús policial.

Asperpol ha enviat a Gàmbia gairebé unes 15 tones de material per al proper projecte, entre les quals el vehicle cedit, a través d'un contenidor marítim. Juan Diego Caparrós ha expressat les ganes que tenen de recollir el material per poder destinar-lo i també del cotxe que ajudarà molt a les persones de l'entitat a l'Àfrica. Caparrós ha explicat que en tractar-se d'un tot terreny creuen que serà adient per circular per les carreteres i camins per on es mou Asperpol a Gàmbia.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Garcia, ha expressat que el vehicle s’havia retirat del patrullatge de la Policia perquè havia quedat obsolet i coincidint amb la petició d’Asperpol fa uns mesos es va considerar que “se li podia donar una segona vida i ajudar una ONGD local i el vehicle allà podrà prestar un molt bon servei”. Garcia ha apuntat que aquí s’hagués donat de baixa perquè el cost de reconversió d’us policial a civil era inviable.


Foto: La presidenta d'Asperpol amb l'alcaldessa i el regidor de Seguretat Ciutadana / L' Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]