hola

El Casal Cívic i Comunitari de Santa Perpètua ja té preparat el programa d'activitats de cara al setembre que inclou un total de vint-i-cinc opcions diverses obertes a la ciutadania. La programació està adreçada a persones a partir dels 18 anys, tot i que algun taller podrien fer-los joves a partir de 14 anys acompanyats d'un adult.

Les activitats es divideixen segons les seves característiques. N¡hi ha que les organitza directament la Generalitat, altres l'Associació de Gent Gran i Pensionistes: Casal d'Avis Santa Perpètua i altres a través del programa de Gent Gran de la Fundació la Caixa. L'horari de les activitats són diverses en horari de matí i tarda, entre les 9.30 i les 20.30 h de dilluns a divendres.

En l'ámbit d'activitats físiques, el Casal Cívic i Comunitari ofereix En Forma!, Ioga, Zumbagym, Xikung, Taitxí, Pilates i Mou-te i crea salut. En la secció d'Activitats escèniques i musicals es pot fer Ball en línia, Balls de saló, Sevillanes, Dansa del ventre, Moviments llatins, Ballen en parella i el Grup de teatre Els + Grans. En aquest àmbit la novetat és Batucada que es farà els dilluns a les 19 h.

L'altra novetat de la propera temporada és la Bijuteria que es proposa els dimecres a les 9.30 h. També hi ha opció de fer Dibuix i pintura i Sardanes. El taller de Memòria i les activitats Amics/gues lectors/es i el d'Escriptura narrativa són algunes de les opcions formatives i en l'àmbit de noves tecnologies hi ha tallers d'Iniciació a la informàtica, Fer tràmits per internet i Imatges per recordar.

La responsable del Casal Cívic i Comunitari Santa Perpètua, Olga López, ha apuntat que les activitats començaran el 18 de setembre i anima la ciutadania a informar-se a l'equipament abans del 30 de juliol o a partir del 28 d'agost.


Foto: Ballada de sardanes al Casal Cívic / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]