hola

El Jutjat de Pau de Santa Perpètua iniciarà la seva activitat a la nova ubicació de la Granja Soldevila al mes de setembre, segons ha explicat el jutge de Pau, Isidre Casanovas. Les obres d’adequació del nou espai estan a punt de finalitzar.

El trasllat del Jutjat de Pau de l’equipament actual situat a la plaça de Francesc Macià cap a la Granja, es realitzarà entre els mesos de juliol i agost sense que aquest comporti grans perjudicis als usuaris. A partir del mes de setembre, tots els serveis del Jutjat s’oferiran ja a la Granja Soldevila en l'horari habitual.

El trasllat respon a la necessitat de disposar d’unes instal·lacions accessibles i més dignes que les actuals. Les noves dependències disposen d’un taulell d’atenció al públic, una petita sala d’espera, un espai per al cos administratiu i una sala per a l’arxiu. L’accés es farà per la porta principal de la Granja Soldevila. Els casaments es desenvoluparan a l’Auditori de la Granja.

Divendres 7 de juliol va tenir lloc el darrer casament que es farà a la sala de l’actual jutjat de Pau i el jutge va oficiar la cerimònia entre David Tort i Evelyn García.

El jutge de Pau, Isidre Casanovas, ha indicat que la nova ubicació a la Granja "és una reivindicació ciutadana de fa temps" que comportarà, entre d’altres, una millora del servei i de l’atenció. El trasllat es farà durant els mesos de juliol i agost, "aprofitant que és quan menys activitat judicial hi ha amb l’objectiu de causar el mínim de molèsties a la ciutadania", segons ha matisat Casanovas, que demana paciència als ciutadans per si el trasllat ocasiona alguna molèstia.


Foto. Darrer casament en les depedències de la plaça de Francesc Macià / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]