hola

L’Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida ha celebrat la seva Festa de Barri que no es feia des de 2019. Gairebé unes 600 persones han pres part en algun dels actes programats entre el 30 de juny i el 2 de juliol, segons ha informat l'organització.

Totes les activitats es van desenvolupar a la sala polivalent del Centre Cívic La Florida. La festa es va iniciar amb el tradicional Homenatge a la Gent Gran que enguany es va dedicar a l'Adela Rivas. L’Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida va preparar un audiovisual amb una petita biografia de la persona homenatjada. Va ser l'acte més emotiu de la festa. La cantada d'havaneres del dissabte a la nit va omplir la sala i també la paella popular del diumenge.

El president de l'Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida, Torcuato Matilla, s'ha mostrat molt satisfet segons les opinions que els ha fet arribar les persones participants. Matilla ha agraït la col·laboració de totes les persones que han fet possible recuperar aquesta festa de barri. Sobre l'homenatge a la gent gran, Torcuato Matilla ha subratllat que s'intenta fer un reconeixement a la tasca que han fet alguns veïns pel barri i per les generacions futures.

El vocal de l'entitat José Ramos ha agrait al Restaurant La Dona que va ser l'encarregat de fer la xocolatada que es va distribuir el dissabte al matí. Ramos ha reconegut que esperaven més participació, tot i estar contents.Les havaneresvan atraure molt de públic. La paella popular de diumenge va ser la cloenda de la festa que va aglutinar unes 150 persones. El president de l'Associació de Veïns i Veïnes Ciutat Jardí La Florida, Torcuato Matilla, ha lloat a les cuineres.


Foto. Unes 150 persones van participar a la paella popular / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]