hola

 

Més de 300 infants participaran aquest any als Casals d’estiu de Santa Perpètua que se celebraran del 26 de juny al 28 de juliol a les escoles Santa Perpètua, La Florida i Bernat de Mogoda. L’Ajuntament, que organitza l’activitat, aporta en aquesta edició aproximadament un terç del cost del casal de tots els infants inscrits i ha establert la tarifació social amb un ajut econòmic en funció de la renda i o diversitat funcional. A aquest concepte el consistori aporta enguany 22.000 euros. També s’han destinat 16.000 euros a beques menjador.

El Casal d’estiu té com a objectiu potenciar la imaginació, la creativitat i l’expressió mitjançant les activitats; fomentar els hàbits saludables físics i psíquics; afavorir el desenvolupament de les capacitats motores, cognitives, emocionals i socials; mostrar la diversitat cultural, social del nostre entorn i del món i participar en les activitats compartint projectes, establint relacions de cooperació per assolir objectius comuns, fomentant la participació solidària, tolerant, responsable i respectuosa i resolent els conflictes mitjançant el diàleg. L’equip tècnic del Casal està format per dos tècnics de Joventut, una coordinadora del Casal, tres directores, 26 monitors i vuit vetlladors i persones voluntàries i en pràctiques. El centre d’interès és el circ i el cinema. Els infants realitzaran una sortida al Cosmocaixa i dormiran una nit al Casal. Un cop a la setmana aniran a la piscina, a excepció dels petits, i faran sortides.

També en les mateixes dates es desenvolupa el Campus esportiu amb 230 participants i el Campus de hip-hop amb 50. Totes dues activitats estan organitzades per la Regidoria d’Esports i es desenvoluparan al Pavelló d’esports i altres espais municipals. Els participants aniran cada dia a la piscina municipal.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]