hola

L’Escola Tabor, amb el conte audiovisual titulat El ganxo, ha obtingut un accèssit en els Jocs Florals Escolars de Catalunya. El treball ha estat realitzat per l'alumnat de la classe de Xaloc del centre educatiu. El lliurament de premis es va celebrar a les Cotxeres de Sants de Barcelona, en un acte presidit per la nova consellera d’Educació, Anna Simó, que va recordar l'origen dels Jocs Florals i la importància de la llengua catalana, el seu ús i de la lectura. També va destacar la importància dels mestres i les famílies en la potenciació de l’hàbit lector a través i el gust per la lectura. TV3 emetrà properament els contes premiats.L'Escola Tabor ha felicitat la classe "per aquest premi d’abast nacional que reconeix la seva tasca de creació literària i el pas de la lletra a la imatge".

La categoria del conte il·lustrat dels Jocs Florals Escolars està adreçada a l’alumnat de Primària . El propòsit és promoure la creació literària potenciant el treball interdisciplinari des de l'àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’àmbit artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica.


Foto: Alumnat de la classe Xaloc amb el premi / Escola Tabor

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]