hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha signat un acord amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental per desenvolupar al municipi el projecte Impuls per a la rehabilitació energètica a l’habitatge.

El programa ofereix assessorament a les comunitats de propietaris per poder accedir a les ajudes dels Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica dels edificis d’habitatges. “Sabem que demanar un ajut d’aquestes característiques pot ser carregós i que calen fer diferents tràmits administratius”, manifesten Ajuntament i Consell Comarcal.

Un equip de persones mediadores estarà a disposició de les comunitats per oferir assessorament personalitzat sobre els programes d’ajuts, informació acompanyament en els tràmits, mediació en la presa de decisions de la comunitat de propietaris i altres accions com la recerca de personal tècnic.

L’objectiu d’aquests programes és fomentar la rehabilitació per aconseguir unes llars més sostenibles i més eficients energèticament, millorant els tancaments, els sistemes d’aïllament o fins i tot instal·lant plaques fotovoltaiques, segons detallen Ajuntament i Consell Comarcal. També es preveuen altres actuacions complementàries d’accessibilitat, conservació, seguretat i per a la retirada d’amiant. Les subvencions europees obertes en aquest àmbit poden sufragar entre el 40 i el 80% de la rehabilitació. Les comunitats interessades poden contactar amb la Regidoria d’Habitatge, al telèfon 93 574 32 34.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.


Foto: Instal·lació fotovoltaica a Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]