hola

El CREM ha posat en coneixement de regidors municipals que el cap de setmana passat algú s'ha emportat 3/4 parts de l'aigua del safareig de Santiga, segons ha denunciat el president de l'entitat Pere Garcia Batalla.

Garcia ha afirmat que la persona que s'hagi emportat tota aquesta aigua ho ha hagut de fer amb un camió cisterna.El president del CREM ha informat que el nivell d'aigua de la bassa que procedeix d'una mina natural ha trigat gairebé una setmana a recuperar-se. Pere Garcia ha subratllat que a més l'aigua que vessa del safareig va a parar a la riera de Santiga que és un espai molt ric en fauna i l'únic lloc on hi ha amfibis.

D'altra banda, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) celebra les XIII Jornades que dediquen aquest cop a La Revolució Industrial a Catalunya. Avui està programada la segona conferència a partir de les 19.30 h a la Sala La Filadora del Vapor amb el títol El col·lapsede l'economia a les societatsindustrials del segle XXI: causes iconseqüènciesque anirà a càrrec de Marc Furió Bruno, paleontòleg i professor de Geologia a la UAB.

Ara hi ha un canvi en el model econòmic motivat per molts factors però sobretot perquè les empreses han de ser curoses amb el medi ambient, s'haurà d'adaptar a les noves tecnologies i la mà d'obra que es busca en aquest segle XXI és qualificada.

Foto: El safareig de santiga aquest cap de setmana / CREM

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]