hola

El servei de menjador de l’Escola Santa Perpètua, gestionat per l’AFA del centre a través de l’empresa Pam i Pipa, va rebre ahir al migdia el certificat Bo, Sa i d’Aquí. Aquesta menció avala el compromís del servei de menjador del centre amb els productes km0 i sostenibles i una alimentació saludable i de proximitat en els dinars escolars. El certificat forma part de la campanya Mengem bo. Fem música. Som escola de la Generalitat.

Durant la celebració del guardó, els nois i noies del menjador van poder gaudir d’una actuació amb el músic Chung Man, un dels ambaixadors d’aquest projecte, amb qui també van interactuar i van fer preguntes.

La festa va comptar amb la participació de l’alcaldessa en funcions, Isabel Garcia, i els regidors en funcions d’Educació, Pere Garcia, i de Promoció Local, Antonio Egea, a més de l’equip directiu del centre i representants de l’AFA de l’escola. L’escola també va rebre una certificació per part de l’empresa CASSA per utilitzar aigua de l’aixeta.

Durant l’activitat, es va donar a conèixer que la primera Festa de Ball del programa Bo, Sa i d’Aquí tindrà lloc a Santa Perpètua el 8 d’octubre en el marc del Festival Canallada.

La sòcia fundadora de l’empresa del menjador Pam i Pipa, Marta Salvador, es mostrava molt contenta amb aquest reconeixement i manifestava que aquest programa "assegura que els infants puguin gaudir d’una alimentació saludable,de proximitat i de temporada a les escoles".

Durant la celebració, Chung Man s’ha trobat i conversat amb els infants del menjador de l’escola al gimnàs on també els ha ofert un petit concert. L’ambaixador del programa ha dinat al menjador de l’escola i s’ha mostrat molt agraït per l’acollida dels nens i nenes de l’escola "perquè es tot positivisme, ganes de viure i és un honor".

D'altra banda, l'AFA de l'Escola Santa Perpètua considera que aquest certificat també és un reconeixement a la comissió de menjador de l'entitat que vetlla colze a colze amb empresa i direcció sobre aquest espai de menjador. La vocal de l'AFA, Judit Terés, ha subratllat que "serveix per validar aquests canvis en la nutrició dels infants que s'han anat introduint i fer taca d'oli a les famílies".

L’Escola Santa Perpètua va rebre ahir la certificació Bo, sa i d’aquí. El menjador de l’Escola Bernat de Mogoda, gestionat per l’empresa Bárbara Cuesta SL, rep aquest migdia aquest guardó. La festa compta amb la cantant Sara Roy.


Foto:Chung Man , durant la seva actuació / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]