hola

Avui tindrà lloc la festa de cloenda de les portes obertes de la Xarxa de Centres Cívics. Serà a partir de les 17 hores a la plaça de la Vila. Durant tota la tarda s’oferiran activitats dels diferents àmbits, com ara classes magistrals de salsa i batxata, tai-txí, full body, a més de tallers.

Enguany els que gaudeixin de la festa podran gaudir d’una exposició de fotografies dels espais oberts de la Xarxa de Centres Cívics que s’ha fet conjuntament amb la Unitat de Comunicació. L’exposició estarà a peu de carrer per al gaudi de tothom. Per a la Xarxa de Centres Cívics, els espais oberts són imprescindibles per a la creació de comunitat i per això a la programació de la xarxa hi ha un gran nombre d’aquests espais.

La festa d'aquesta tarda també inclourà exhibicions de zumba, bollybood, sevillanes, flamenco, country, balls en línia, dansa del ventre, ball de gitanes, folklore dominicà, balls llatins i escacs, tot un espectacle que es realitza gràcies a la col·laboració de les entitats locals.

La festa comptarà també amb el teatre de carrer Sienta la cabeza, una performance de perruqueria artística on el públic serà el protagonista “d’una aventura transformadora, que els permetrà experimentar un canvi radical a través d’un pentinat inoblidable”. Segons explica la Xarxa, “podrà participar el públic valent assistent”.

Una de les sorpreses que es podran veure és una instal·lació de sostre feta per un total de 180 rodones de ganxet que servirà de tendal de la plaça. Les dones de punt i punt de creu del Centre Cívic Can Folguera; les Puntaires de Can Taió; de Patchwork de La Creueta; de Fils i agulles d’ACITA de La Rambla; de Macrame de La Rambla; de Manualitats i pintura d’ACITA de Can Taió; Grup de labors de Can Taió; Manualitats i pintura del Casal d’avis de La Rambla i d’Amigurumis de Mogoda country han estat les encarregades de fer aquest projecte que aportarà color a la plaça.

La Xarxa de Centres Cívics ha agraït a entitats i serveis municipals la participació en tota la jornada de portes obertes: Punt de Voluntariat, A Porta, Comunitàriament, Casa Andalucía, Club Edad de Oro, Casal d’avis de La Rambla, AV Centre Vila, Mogoda Country, Arts Humanes, Centro Cultural Andaluz, AAVV Ciutat Jardí la Florida, Ghassaly, Ball de gitanes, ACITA, Puntaires, Sol y lluvia, Comunitat Musulmana, Espiral Catalunya, AFAVO, Leminú Marandé i Bailamos entre d’altres.


Foto: Imatge de la festa de cloenda de l'any passat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]