hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert una consulta per tal que la ciutadania pugui participar en l’elaboració de manera col·laborativa de l’Inventari Municipal de Camins. Aquest document és el registre administratiu, obligatori, que identifica i descriu els camins públics d’ús públic de titularitat municipal. El Consistori vol actualitzar aquest document sobre la base del catàleg que va elaborar la Regidoria de Medi Ambient, revisat el 2018, i convida a la ciutadania a participar aportant tot allò que coneix sobre el s camins de municipi.

La consulta romandrà oberta al Portal de participació ciutadana del web municipal (staperpetua.cat) fins al 12 de setembre i inclou plànols i documentació relacionada amb l’inventari. Els plànols mostren la xarxa de camins del municipi i el seu estat actual en diferents colors.

Entre les preguntes que es formulen, es pot apuntar si es coneixen altres camins públics o privats i d’altres històrics que no surten als plànols o bé si hi ha camins que cal recuperar i en quins trams. La ciutadania també pot aportar documentació i deixar les seves dades per si vol ampliar informació.

Segons el catàleg realitzat per la Regidoria de Medi Ambient, el terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda és de de 15,8 km² d’extensió i compta amb 43 camins rurals que conformen una xarxa de gairebé 32 quilòmetres de llargada


Foto:Camí rural del terme municipal de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]