hola

L’ONGD SPSolidària ha rebut una donació de DCZ4 Amazon Mollet i de l’Ajuntament de Santa Perpètua d’onze palets de material higiènic-sanitari. Es tracta de mascaretes d’un sol ús, guants sanitaris de nitril i gel hidroalcohòlic. Tot aquest material s’ha distribuït entre els centres mèdics amb els quals l’ONGD col·labora i en alguns casos ha construït. Així viatjaran a Gàmbia a Jalangbereh, a Mauritània a les localitats de Bouanzé, Tachott, N’diao, Dafort, Agoinitt i Artemou, i als campaments de refugiats sahrauís al de Tifariti.

SPSolidària ha afirmat que “sabem que aquests subministraments seran molt útils i apreciats per tots els centres mèdics i esperem que contribueixin a millorar l’atenció mèdica i el benestar de les comunitats locals”. L’entitat ha agraït aquesta generosa contribució i a l’empresa DUE Logística per la seva col·laboració en l’enviament a més dels socis que han treballat per empacar tot el material. Cada comunitat correrà amb la majoria de les despeses de fer arribar els paquets a l’Àfrica.

La presidenta de SPSolidària, Lídia Aymerich, ha explicat que arrel de la visita per recollir la donació econòmica atorgada per DCZ4 Amazon Mollet se'ls va oferir aquest tipus de material i finalment ha rebut onze palets.

L'Ajuntament de Santa Perpètua també tenia excedents d'aquest tipus de material que també ha donat a l'ONGD, segons ha informat Aymerich, qui ha detallat que tot aquest material anirà a diverses localitats a l'Àfrica on hi ha centres mèdics amb els quals l'entitat col·labora.

Lídia Aymerich ha volgut agrair a DUE Logistics la donació de capses de cartró i el transport del material fins a una nau a Sabadell d'un soci de l'entitat on s'ha pogut redistribuir el material per a cada municipi.

La presidenta de SPSolidària ha destacat que el transport fins a cada localitat anirà a càrrec de les comunitats beneficiàries i ha valorat la donació feta en uns 6.000 euros.


Foto: Membres de SPSolidària empacant per localitats el material donat / SPSolidària

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]