hola

Demà dimecres 12 d'abril s’obren les inscripcions per participar als Casals d’estiu, Campus esportiu i de Hip-Hop que organitza l’Ajuntament de Santa Perpètua.

El tràmit es podrà fer per internet, a través del web municipal o presencial: a la Promotora dilluns i dimecres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h si la inscripció és al Casal d’estiu o al Pavelló Municipal d'Esports de dilluns a divendres i de 9 a 18 h per a les inscripcions als Campus esportiu i de Hip-Hop.

El Casal d’estiu tindrà lloc a les escoles Bernat de Mogoda, La Florida i Santa Perpètua entre el 26 de juny al 28 de juliol amb diverses opcions d'horaris. Només de matí de 9 a 13 h i matins i tardes de 9 a 13h i de 15 a 17h. S'ha previst servei d'acollida matinal de 8 a 9 h i servei de menjador per als usuaris que optin per tot el dia o només matí. El Casal d’estiu s’adreça a infants que durant el curs 2022-23 facin els cursos des d’I3 fins a 6è de Primària.

En el cas dels Campus esportiu i de hip-hop, es desenvoluparan al Pavelló d’esports i altres espais esportius municipals de 9 a 13 h. S’adrecen a infants i joves que cursen entre tercer de Primària a segon de Batxillerat. Les famílies poden optar per servei de menjador que es farà al Casal de l'Escola Bernat de Mogoda i també poden ampliar l'horari amb l'assistència a aquest casal a la tarda. En cas que el nombre de sol·licituds per al campus superi les places disponibles es farà un sorteig.

Les famílies que vulguin accedir a les beques de menjador hauran de demanar-ho prèvia sol·licitud entre el 12 d’abril i el 8 de maig de manera presencial a l’OAC, de 9 a 14 h i amb cita prèvia i online al web staperpetua.cat (amb certificat digital).


Foto: Imatge d'arxiu del Casal d'Estiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]