hola

Demà dimecres 12 d'abril s’obren les inscripcions per participar als Casals d’estiu, Campus esportiu i de Hip-Hop que organitza l’Ajuntament de Santa Perpètua.

El tràmit es podrà fer per internet, a través del web municipal o presencial: a la Promotora dilluns i dimecres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h si la inscripció és al Casal d’estiu o al Pavelló Municipal d'Esports de dilluns a divendres i de 9 a 18 h per a les inscripcions als Campus esportiu i de Hip-Hop.

El Casal d’estiu tindrà lloc a les escoles Bernat de Mogoda, La Florida i Santa Perpètua entre el 26 de juny al 28 de juliol amb diverses opcions d'horaris. Només de matí de 9 a 13 h i matins i tardes de 9 a 13h i de 15 a 17h. S'ha previst servei d'acollida matinal de 8 a 9 h i servei de menjador per als usuaris que optin per tot el dia o només matí. El Casal d’estiu s’adreça a infants que durant el curs 2022-23 facin els cursos des d’I3 fins a 6è de Primària.

En el cas dels Campus esportiu i de hip-hop, es desenvoluparan al Pavelló d’esports i altres espais esportius municipals de 9 a 13 h. S’adrecen a infants i joves que cursen entre tercer de Primària a segon de Batxillerat. Les famílies poden optar per servei de menjador que es farà al Casal de l'Escola Bernat de Mogoda i també poden ampliar l'horari amb l'assistència a aquest casal a la tarda. En cas que el nombre de sol·licituds per al campus superi les places disponibles es farà un sorteig.

Les famílies que vulguin accedir a les beques de menjador hauran de demanar-ho prèvia sol·licitud entre el 12 d’abril i el 8 de maig de manera presencial a l’OAC, de 9 a 14 h i amb cita prèvia i online al web staperpetua.cat (amb certificat digital).


Foto: Imatge d'arxiu del Casal d'Estiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]