hola

El dia 2 d'abril és el dia mundial del Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) i l'Associació Espiral Catalunya organitza una activitat per commemorar aquesta efemèride en col·laboració amb una altra entitat local Lodbrok. La tarda de dissabte 1 d'abril de 18 a 20 h s'obrirà el pati de l'Escola d'Adults (abans ocupada per l'Escola Els Aigüerols) on es duran a terme activitats relacionades amb el bàsquet adequades a diverses edats.

Les dues entitats aposten per l'esport inclusiu i d'aquesta manera promocionen la campanya de conscienciació i de visibilització sobre aspectes essencials que contribueixen a promoure la participació i la igualtat d'oportunitats de les persones autistes i les seves famílies. Les persones que participen a l'activitat esportiva disposaran a més d'un berenar que oferirà Espiral per cortesia del grup CASSA.

Totes les activitats seran gratuïtes i obertes a tothom, a famílies amb diversitat funcional i sense. Les dues associacions aposten per un esport respectuós i inclusiu i demostraran que "la inclusió és acompanyar i no només deixar entrar", segons ha explicat Maribel Medina, presidenta d'Espiral Catalunya.

L'assocació Autismo España ha preparat per aquest any un símbol d'infinit amb diversos colors que és la imatge d'aquest any. Medina ha subratllat que amb el Dia Mundial del TEA s'intenta trencar estigmes i demostrar que les persones som iguals però diferents.Medina anima la ciutadania a sumar-se a la campanya d'enguany que convida a donar suport a les persones amb autisme a fotografiar-se fent amb les mans el símbol de l'infinit i compartir-la a les xarxes amb les etiquetes #LlamémosloPorSuNombre i #DiaMundialAutismo

La presidenta d'Espiral Catalunya s'ha mostrat molt contenta amb el suport rebut en la cursa per a persones amb diversitat funcional emmarcada en la Milla per la inclusió que es va celebrar diumenge passat.


Foto: Lodbrok en una activitat de bàsquet inclusiu en el marc del Dia Internacional de la Diversitat Funcional / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]