hola

Santa Perpètua disposa de tres centres per a l’etapa educativa 0-3 anys que són l’Escola Bressol Municipal Can Folguera, Espiga i els Pins. La jornada de portes obertes serà de 10 a 13 hores i les famílies podran conèixer l’equip d’educadores, les instal·lacions i els projectes educatius de cada centre.

L'Escola Bressol és el primer cicle de l'educació infantil. Les escoles bressols municipals tenen com a objectiu principal oferir un entorn molt proper al marc familiar i afavorir una relació de col·laboració amb les famílies.

La jornada de portes obertes és prèvia al procès de preinscripció que serà del 8 al 19 de maig a través d’un formulari disponible a la web staperpetua.cat. El calendari establert per a tot el procès de preinscripció s’estableix de la següent manera: l’1 de juny es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional i del 2 al 8 de juny es podran presentar possibles reclamacions a aquesta llista. El 9 de juny es realitzarà el sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades a punts i a partir del dia 15 de juny es presentarà la llista ordenada amb la puntuació dels infants admesos i, si s’escau, la llista d’espera. El període de matrícula s’estableix del 16 al 22 de juny.

La Regidoria d’Educació recorda que els infants nascuts l’any 2021, que cursaran el proper any I2 tindran l’escolarització gratuïta. Els serveis pels qual es paga un preu públic serà l'acollida, el servei de menjador i/o berenar. A més, les famílies d'infants lactants (nascuts el 2023) i d'1 any (nascuts el 2022), podran acollir-se a la tarifació social, és a dir, que la quota d'escolarització i dels serveis oferts tindrà un preu segons els ingressos de la unitat familiar, essent el preu màxim de 190 euros mensuals.

Foto: Escola Bressol Els Pins / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional
01 Des 2023 09:22 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en col·laboració amb l’Escola Municipal de les Arts [ ... ]

Unes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal
01 Des 2023 09:20 - RedaccióUnes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal

Gairebé una quarantena de paradetes participaran aquest dissabte 2 de desembre a la Fira de Nadal de [ ... ]

L’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme
01 Des 2023 09:31 - RedaccióL’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme

Ja ha arribat el dia de l’assemblea Fènix. Aquest divendres 1 de desembre a les 18 hores a La Promo [ ... ]