hola

La preinscripció al curs escolar 2023-2024 s’inicia el dilluns 6 de març, a segon cicle d’Infantil i Primària i el dimecres 8 de març a Secundària Obligatòria.

En ambdós casos, el termini finalitza el 20 de març i tot el procediment es realitzarà de forma telemàtica. La Regidoria d’Educació, situada a la Granja Soldevila, donarà suport a les famílies que tinguin dubtes durant aquest procés de preinscripció.

La novetat més destacada és que per primer cop Santa Perpètua és zona única i això vol dir que tots els infants tindran 30 punts per situació del seu domicili i així podran escollir el centre educatiu que vulguin amb el màxim de punts per residència. Pel que fa a ESO, les escoles públiques estan adscrites als dos instituts i l’alumnat de l’IE Santiga al seu centre.

Santa Perpètua comptarà amb deu línies d’I3 i onze de primer d’ESO, segons les dades provisionals de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Pel que fa al segon cicle d’Infantil, sis línies d’I3 estaran a l’escola pública, dos a l’Escola La Florida i a l’Institut Escola Santiga i una a les escoles Bernat de Mogoda i Santa Perpètua; i quatre a l’escola concertada (tres al col·legi Sagrada Família i una a l’Escola Tabor).

Pel que fa a la Secundària, l’IE Santiga tindrà dues línies de primer d’ESO, l’Institut Rovira-Forns tres i l’Estela Ibèrica dos i, pel que fa a les concertades, tres tindrà el Col·legi Sagrada Família i una l’Escola Tabor.


Foto: Avui comença la preinscripció / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
20 Maig 2024 10:45 - RedaccióLa Policia Local realitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua durà a terme una nova campanya d’informació i control dels vehicles [ ... ]

La Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi
20 Maig 2024 09:41 - RedaccióLa Biblioteca Municipal posa en marxa avui les Aules d'estudi

La Biblioteca Municipal Josep Jardí acull del 20 de maig i fins al 2 de juny una nova edició de les [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig
20 Maig 2024 09:20 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa portes obertes del 20 al 31 de maig

La Xarxa de Centres Cívics té tot preparat per oferir dues setmanes de portes obertes de la seva programació. [ ... ]