hola

La preinscripció al curs escolar 2023-2024 s’inicia el dilluns 6 de març, a segon cicle d’Infantil i Primària i el dimecres 8 de març a Secundària Obligatòria.

En ambdós casos, el termini finalitza el 20 de març i tot el procediment es realitzarà de forma telemàtica. La Regidoria d’Educació, situada a la Granja Soldevila, donarà suport a les famílies que tinguin dubtes durant aquest procés de preinscripció.

La novetat més destacada és que per primer cop Santa Perpètua és zona única i això vol dir que tots els infants tindran 30 punts per situació del seu domicili i així podran escollir el centre educatiu que vulguin amb el màxim de punts per residència. Pel que fa a ESO, les escoles públiques estan adscrites als dos instituts i l’alumnat de l’IE Santiga al seu centre.

Santa Perpètua comptarà amb deu línies d’I3 i onze de primer d’ESO, segons les dades provisionals de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua. Pel que fa al segon cicle d’Infantil, sis línies d’I3 estaran a l’escola pública, dos a l’Escola La Florida i a l’Institut Escola Santiga i una a les escoles Bernat de Mogoda i Santa Perpètua; i quatre a l’escola concertada (tres al col·legi Sagrada Família i una a l’Escola Tabor).

Pel que fa a la Secundària, l’IE Santiga tindrà dues línies de primer d’ESO, l’Institut Rovira-Forns tres i l’Estela Ibèrica dos i, pel que fa a les concertades, tres tindrà el Col·legi Sagrada Família i una l’Escola Tabor.


Foto: Avui comença la preinscripció / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]